Email Marketing για Μικρές Επιχειρήσεις

0
Email Marketing για Μικρές Επιχειρήσεις

Γιατί οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα επένδυαν στο μάρκετινγκ μέσω email

Το μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να προσφέρει σημαντική απόδοση επένδυσης (ROI) για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, κάτι που μπορεί εύκολα να μετρηθεί. Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ μέσω email είναι σχετικά φθηνό και δεν είναι τόσο εντάσεως εργασίας όσο ορισμένες μορφές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από το Direct Marketing Association δείχνουν ότι, κατά μέσο όρο, το email marketing αποδίδει περίπου 42 $ για κάθε ένα δολάριο που δαπανάται.

Αν και υπάρχουν πολλές μετρήσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης για να ελέγξει την απόδοση της επένδυσής του, τρεις από τους κύριους τρόπους μέτρησης της επιτυχίας του μάρκετινγκ μέσω email είναι οι αναλογίες ανοιχτής χρήσης, οι αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και οι αναλογίες λήψης.

7 Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ μέσω email για μικρές επιχειρήσεις

Σε μια συνέντευξη στο Το podcast Supercharging Business Success της Scaleology Μίλησα για το πώς να βεβαιωθείτε ότι το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι ένα επιχειρηματικό πλεονέκτημα που λειτουργεί. Ακολουθεί η 8λεπτη συνομιλία με τον Bill Prater που μοιράζεται την άποψή μου για τη σημασία της λίστας συνδρομητών σας στο email marketing ως επιχειρηματικό πλεονέκτημα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ή να ακούσετε το podcast χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια ακριβώς από κάτω.

Graphic of Sue Painter on Scaleology Vlogcast

Μεταγραφή podcast μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 1. Ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης σας; Ο ιδανικός πελάτης μου είναι ένας ατομικός επιχειρηματίας ή μια μικρή τοπική επιχείρηση που χρειάζεται βοήθεια για την οργάνωση του μάρκετινγκ, και συγκεκριμένα των διαδικασιών και των καμπανιών μάρκετινγκ μέσω email.
 2. Ποιο είναι το πρόβλημα που λύνεις; Επιλύω το πρόβλημα του τρόπου προσέγγισης, ρύθμισης, διατήρησης και λήψης μετρήσιμων αποτελεσμάτων μέσω του μάρκετινγκ τους, συμπεριλαμβανομένου του email. Αυτό συνήθως πέφτει στην άκρη λόγω χρονικών παραγόντων και έλλειψης γνώσης από την πλευρά του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
 3. Ποια είναι τα τυπικά συμπτώματα που βιώνουν οι άνθρωποι με αυτό το πρόβλημα; Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσετε με τους υποψήφιους πελάτες τους ή να επικοινωνήσετε με υπάρχοντες πελάτες. Δεν υπάρχει τρόπος να θυμάστε, να εκπαιδεύσετε ή να κάνετε γρήγορες προσφορές ως απάντηση στις επιχειρηματικές αλλαγές.
 4. Ποια είναι τα κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν προσπαθούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα;
  1. Δεν καταλαβαίνετε ότι η λίστα email σας είναι επιχειρηματικό πλεονέκτημα.
  2. Δεν επιλέγετε ένα λογισμικό αυτόματης απάντησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι κατάλληλο για την επιχείρηση.
  3. Δεν ξοδεύετε χρήματα για να θέσετε το σύστημα σε λειτουργία, ώστε να ενημερώνεται και να χρησιμοποιείται συνεχώς.
  4. Το να σκεφτείς email δεν είναι σημαντικό ή κανείς δεν θα ανοίξει τα email του. Δεν ξέρουν πώς να γράψουν καλό αντίγραφο για τα email τους.
 5. Τι είναι μια πολύτιμη δωρεάν δράση ότι το κοινό μπορεί να εφαρμόσει που θα τους βοηθήσει να λύσουν αυτό το πρόβλημα; Αποφασίστε να δημιουργήσετε τις λίστες συνδρομητών σας και να τις δείτε ως περιουσιακά στοιχεία και μην αγοράσετε το πρώτο σύστημα που θα συναντήσετε.
 6. Τι είναι ένας πολύτιμος δωρεάν πόρος ότι μπορείτε να κατευθύνετε τους ανθρώπους σε αυτό θα βοηθήσει περαιτέρω σε αυτό το πρόβλημα; Παω σε confidentmarketer.com/billprater για να κατεβάσετε ένα αντίγραφό μου 7 Βασικές συμβουλές για το μάρκετινγκ μέσω email που ίσως δεν γνωρίζετε.
 7. Ποια είναι η μία ερώτηση που θα έπρεπε να σας κάνω που θα έδινε μεγάλη αξία στο κοινό μας; Η μία ερώτηση που δεν κάνατε είναι: «Είναι ακριβή η διατήρηση ενός ισχυρού συστήματος μάρκετινγκ email σε σύγκριση με την τοποθέτηση πληρωμένων διαφημίσεων ή διαφημιστικών δαπανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;» Η απάντηση είναι όχι.

Πώς να γίνετε αποτελεσματικός έμπορος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μελέτη περίπτωσης – Χρήση email για τοπικό κατάστημα παγωτού

Ίσως θέλετε να διαβάσετε πώς περιέγραψα μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email για ένα τοπικό κατάστημα παγωτού. Το κατάστημα είχε εξαιρετικό προϊόν, αλλά κακή τοποθεσία και μικρή επαναλαμβανόμενη επιχείρηση. Ο ιδιοκτήτης δεν είδε πόσο αποτελεσματικό θα μπορούσε να είναι το μάρκετινγκ μέσω email για να φέρει επαναλαμβανόμενους και νέους πελάτες και στη συνέχεια έκλεισε τις πόρτες του.

Λάβετε τη λίστα ελέγχου μου για αποτελεσματικό μάρκετινγκ μέσω email

Κάντε κλικ στο γραφικό της λίστας ελέγχου για να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των συμβουλών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου.

Γραφικό εξωφύλλου για Συμβουλές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Sue Painter

Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα κουμπιά κοινοποίησης κοινωνικών δικτύων παρακάτω. Ευχαριστώ! Συνεργάζομαι με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να βελτιώσουν το email marketing. Επικοινωνήστε μαζί μου απευθείας στο [email protected]

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Schreibe einen Kommentar