Aesthetica Manhwa – Webtoon Manhwa Series

11
Aesthetica Manhwa – Webtoon Manhwa Series

Webtoon Manhwa είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια manga. Δημιουργήθηκε και παρήχθη από τον Park Hyojun, έναν σκιτσογράφο για την πλέον ανενεργή εταιρεία Kadokawa. Η εταιρεία έκλεισε τα κεντρικά της γραφεία στο Τόκιο πριν από μερικά χρόνια και έκρυψε τα περιουσιακά της στοιχεία για να συγκεντρώσει κεφάλαια. Εν τω μεταξύ, ο Hyojun φτιάχνει αφιερώματα και σενάρια Manhwa και άλλων manga. Άρχισε να δημοσιεύει κόμικς Webtoon Manhwa στο περιοδικό Weekly manga το 2021.

Webtoon Manhwa

Η Mina (με τη φωνή της Mai Nakayama) είναι μια νεαρή Γιαπωνέζα που ζει με τον ξάδερφό της Katsu (Kazunogo) και τον μεγαλύτερο αδερφό της Rintaro. Πλένει πιάτα στο σπίτι, διατηρεί ένα ζαχαροπλαστείο στην πόλη και είναι καλή στην κηπουρική. Όταν ο πατέρας της της λέει ότι πρέπει να αρχίσει να βγαίνει με ένα αγόρι της ηλικίας της, εκείνη διστάζει, αλλά αποφασίζει να το δοκιμάσει. Ο καλός φίλος της Μίνα, Ρίκο (Φουκούι) τη βοηθά να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει ή όχι το όνειρό της για σχέση με ένα αγόρι. Γνωρίζουν τον Chunk (Shimada), ένα άγνωστο αγόρι που εργάζεται με μερική απασχόληση σε ένα τοπικό εστιατόριο και επιδίδονται σε διάφορες αταξίες.

Ο Τσουνκ γίνεται απρόσμενα ο καλύτερος φίλος της Μίνα. Είναι επίσης το κωμικό ανάγλυφο της ταινίας, δίνοντας στους θεατές μια στιγμή ηρεμίας όταν τα άλλα αγόρια εκνευρίζονται με τις συνεχείς συζητήσεις του φίλου της Μίνα. Αφού μαθαίνει ότι ο ξάδερφός της αναγκάζεται να παντρευτεί έναν πλούσιο επιχειρηματία, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να παντρευτεί τον Chunk. Ο Chunk και η Mina θα περάσουν αρκετούς μήνες ζώντας μαζί στο σπίτι του Chunk, όπου η Mina γνωρίζει τους γονείς του αγοριού.

Η μητέρα της Μίνα αποφασίζει να ελευθερώσει τη Μίνα για να κυνηγήσει το όνειρό της να παντρευτεί κάποια μέρα, ώστε να μπορέσει να παντρευτεί ένα δικό της αγόρι. Οι γονείς της προσπαθούν να τη σταματήσουν, αλλά εκείνη τους αγνοεί και μετακομίζει με τον Τσουνκ. Όταν ανακαλύπτουν ότι βλέπει ένα αγόρι που ονομάζεται Naruto (Tomoyuki Hashimoto), η αρχική τους αντίδραση είναι σοκ. Αλλά τότε συνειδητοποιούν ότι απλώς σώζονταν με το να τον παντρευτεί. Η Mina και ο Naruto σχεδιάζουν να παντρευτούν και να ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα. Τα δύο κορίτσια σύντομα ανακαλύπτουν ότι έχουν αισθήματα το ένα για το άλλο πριν μάθουν ότι θα είναι αδερφές.

Το Webtoons Manhwa ακολουθεί την τυπική υπόθεση ενός άνδρα που προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια που αναγκάστηκε να παντρευτεί ένα κορίτσι από μια φτωχή οικογένεια λόγω κάποιου οικογενειακού περιστατικού. Ο άντρας έχει πάντα το πάνω χέρι στη σχέση. χειραγωγεί, εξαπατά και εκφοβίζει την κοπέλα ώστε να υλοποιήσει τα σχέδια γάμου του. Η Μίνα είναι ο κεντρικός ήρωας και η πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας. Αλλά ο ξάδερφός της, ο Naruto, είναι επίσης σημαντικό μέρος της πλοκής.

Η κύρια σύγκρουση στο webtoon Manhwa έγκειται στο πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένα κορίτσι λόγω του κανονισμένου γάμου της. Ο Chunk της απαγόρευε πάντα να βγαίνει με αγόρια, αλλά όταν τελικά συμφωνεί να το κάνει, ανακαλύπτει ότι έχει ακόμα αισθήματα για εκείνον. Εν τω μεταξύ, ένας μυστηριώδης «Δαίμονας» γίνεται γνωστός και προσπαθεί να κλέψει το παιδί της Μίνας, τον μοναδικό γιο που έχει. Αυτό οδηγεί σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδηγεί το κορίτσι στην αποδοχή της πρότασης του Chunk να γίνει σύζυγός της και αργότερα στο να γίνει η ίδια ο Δαίμονας.

Το Aesthetica Manhwa είναι μια ιαπωνική σειρά webtoon που ξεκίνησε να δημοσιεύεται το 2021 και είχε αποκτήσει δημοτικότητα πολύ γρήγορα. Αυτή η ιστορία του Webtoon Manhwa είναι για ένα κορίτσι που βρίσκεται στη ζωή ενός άνδρα, αλλά πριν προλάβει να μπει πολύ βαθιά σε αυτήν, καταλήγει να ερωτεύεται έναν άλλο άντρα. Αυτό το Webtoon Manhwa είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες manga παγκοσμίως.

Αυτή η σειρά Webtoon Manhwa συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα το έτος 2021. Το manga Aesthetica Manhwa έχει πουλήσει περισσότερα από εκατό χιλιάδες αντίτυπα. Πολλές αγγλικές μεταφραστικές εκδόσεις αυτού του Webtoon Manhwa έχουν κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένης της Πλήρους σειράς Manhwa και της Ειδικής Έκδοσης.

Schreibe einen Kommentar