Χορηγοί Osprey Nimsdai Purja στο K2

0
Χορηγοί Osprey Nimsdai Purja στο K2

Χορηγοί Osprey Nimsdai Purja στο K2

Ψαραετός ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεχή υποστήριξή τους στον Nimdai Purja, ο οποίος ξέσπασε στο προσκήνιο το 2019 για το «Project Possible», κατά τη διάρκεια του οποίου ανέβηκε τα 14 υψηλότερα βουνά του κόσμου σε ένα εκπληκτικό διάστημα έξι μηνών και έξι ημερών. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν οκτώ χρόνια! Αυτή τη φορά, ο Osprey υποστηρίζει την Purja σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει την κορυφή K2 ύψους 8.611 μέτρων κατά τη διάρκεια των απίστευτα αφιλόξενων συνθηκών του χειμώνα. Ο Πούργια έφτασε στο στρατόπεδο βάσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και προσέφερε το χρόνο του, περιμένοντας ένα παράθυρο καιρού για να ξεκινήσει η στερέωση των γραμμών στο Camp 4.

K2 – Savage, Even in All Seasons

Η Κ2 είναι η μόνη κορυφή που παραμένει ανηφορισμένη κατά τη χειμερινή περίοδο. Το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο απαιτεί τη ζωή ενός στους τέσσερις ορειβάτες που φτάνουν στην κορυφή. Οι χειμερινές συνθήκες διευρύνουν πολύ τους κινδύνους και τις προκλήσεις μιας ήδη θανατηφόρας κορυφής. Αλλά ο Purja παραμένει αισιόδοξος για το Winter K2 Project του. «Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων που συνεργάζομαι για άλλη μια φορά με την Osprey για το επερχόμενο έργο μου στο K2 Winter», δήλωσε ο Nimsdai. «Ολόκληρη η ομάδα στο Osprey ήταν απίστευτα υποστηρικτική σε όλη τη μέχρι τώρα αναρριχητική μου διαδρομή. Θα τους εκπροσωπώ με περηφάνια στην επόμενη μεγάλη ορειβατική μου εξόρμηση – κάνοντας το Impossible Possible μαζί».

Osprey Talon Pro στο K2

Ένα ειδικό πακέτο Osprey

Η Purja θα μεταφέρει κρίσιμο εξοπλισμό στις απότομες πλαγιές με την τελευταία καινοτομία της Osprey – The Talon Pro. Η επωνυμία από το Cortez του Κολοράντο, έκανε όλα τα εμπόδια, χρησιμοποιώντας ripstop από πολυαιθυλένιο εξαιρετικά υψηλού μοριακού βάρους (UHMWPE) και νάιλον 100d ελαχιστοποιώντας το βάρος διατηρώντας παράλληλα την αντοχή στην τριβή. Και ένα νέο χυτευμένο με έγχυση και κομμένο αφρό πίσω πάνελ AirScape επιτρέπει κάθετη κάμψη, αλλά διατηρεί το οριζόντιο επίπεδο επίπεδο για αποτελεσματική και άνετη μεταφορά φορτίου. Μια ζώνη Osprey BioStretch και ζώνη συνεχούς περιτύλιξης ολοκληρώνουν αυτό το πακέτο flyweight που προορίζεται για τα ψηλά μέρη του κόσμου. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο αυτή την ανοιξιάτικη σεζόν στο αγαπημένο σας κατάστημα λιανικής.

Το πανί είναι Κ2

Δυνητικά ξαναγράφοντας ιστορία

«Πέρυσι, είδαμε ιστορία αναρρίχησης από τη Nimsdai», δήλωσε ο Jonathan Petty, Διευθύνων Σύμβουλος της Osprey Europe. «Είμαστε περήφανοι για άλλη μια φορά που υποστηρίζουμε αυτόν τον ορειβάτη στη δυσκολότερη πρόκληση του μέχρι τώρα: K2 Winter. Αυτή η ανάβαση είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ορειβασίας, αλλά μια που ο Nimsdai, με την απόλυτη αποφασιστικότητα, την ψυχική και σωματική του δύναμη μπορεί να πετύχει».

Schreibe einen Kommentar