Το Ruppert Landscape βοηθά στην αποκατάσταση του Long Branch Community Center

20
Το Ruppert Landscape βοηθά στην αποκατάσταση του Long Branch Community Center
image_pdf

Κέντρο Κοινότητας Ruppert

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, 25 υπάλληλοι από τα υποκαταστήματα του Μέριλαντ και της DC του Ruppert Landscape συγκεντρώθηκαν για μια μέρα υπηρεσίας για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του χώρου του Long Branch Community Recreation and Senior Center στο Silver Spring, MD. Ο καθαρισμός και η εγκατάσταση ήταν μέρος της συνεχούς προσπάθειας του Ruppert να συνεργαστεί με κοινοτικούς οργανισμούς που παρέχουν υποστήριξη και υπηρεσίες σε ευάλωτους πληθυσμούς.

Αυτή η ημέρα υπηρεσίας περιλάμβανε μια επένδυση χρόνου και υλικών, συνολικού ύψους περίπου 30.000 $ και αποτελούμενη από 160 ώρες εργασίας. Για να υλοποιηθεί αυτό το έργο, ο χώρος καθαρίστηκε και προετοιμάστηκε, κουρεύτηκε χλοοτάπητας, αφαιρέθηκε νεκρό και παλαιωμένο φυτικό υλικό, κλαδεύτηκαν υπάρχοντα δέντρα και θάμνοι, διαμορφώθηκαν εκ νέου και προετοιμάστηκαν οι κοινοτικοί κήποι και τοποθετήθηκαν πάνω από 125 πολυετή φυτά και θάμνοι μαζί με μπορντούρες κρεβατιού. και σάπια φύλλα.

Το κέντρο αναψυχής και η γύρω κοινότητα φιλοξενούν έναν ποικίλο πληθυσμό περίπου 20.000 κατοίκων, συμπεριλαμβανομένων νέων μεταναστών από περισσότερες από 120 διαφορετικές χώρες. «Το Long Branch Center είναι ένας κοινοτικός κόμβος για περισσότερα από 30 χρόνια, παρέχοντας υποστήριξη, ευκαιρίες, προγράμματα και υπηρεσίες σε μια από τις πιο ευάλωτες κοινότητες της κομητείας», δήλωσε ο Marc Elrich, στέλεχος της κομητείας Montgomery.

Κέντρο Κοινότητας Ruppert

«Αυτό το έργο ήρθε σε εμάς μέσω ενός από τους υπαλλήλους του οποίου ο φίλος είναι ο Διευθυντής του Τμήματος για την Αναψυχή της Κομητείας Μοντγκόμερι και μας έδωσε την ευκαιρία να αναζητήσουμε τη συνεργασία μας. Έχουμε επίσης πολλούς πελάτες στους οποίους παρέχουμε υπηρεσίες σε αυτήν την περιοχή και 50 υπαλλήλους που ζουν στην κοινότητα που εξυπηρετείται από αυτό το κέντρο. Η απόφασή μας να εμπλακούμε είχε νόημα σε τόσα πολλά επίπεδα καθώς μας βοηθά την κοινότητά μας, τους πελάτες μας και τους υπαλλήλους μας», δήλωσε ο Craig Ruppert, Διευθύνων Σύμβουλος.

Κατά την πρώιμη εμφάνιση του COVID-19, το Long Branch Community Recreation Center έγινε καταφύγιο για τα μέλη της κοινότητας των αστέγων ώστε να έχουν ασφαλές κατάλυμα και βασικές υπηρεσίες. Λόγω της ασφαλούς απόστασης και των πρωτοκόλλων COVID-19, υπήρχε κρίσιμη ανάγκη να παρέχουμε στους ανθρώπους ένα ζεστό και ασφαλές μέρος με επαρκείς εγκαταστάσεις ντους/μπάνιου. Καθ‘ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το Κέντρο εξασφάλιζε ότι όσοι είχαν ανάγκη είχαν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες. Στις αρχές Μαρτίου, το Καταφύγιο της οδού Nebel άνοιξε και οι κάτοικοι αυτού του καταφυγίου μεταφέρθηκαν εκεί. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση αυτού του κέντρου.

Οι εκτεταμένες εργασίες εξωραϊσμού επέτρεψαν στα μέλη της κοινότητας να καλωσοριστούν πίσω στο κέντρο τους με έναν ελκυστικό, ελκυστικό υπαίθριο χώρο—και επέτρεψε στην κομητεία Montgomery να επικεντρωθεί στον εσωτερικό χώρο αυτού του κέντρου καθώς και στις ανακαινίσεις σε άλλα κέντρα.

Το Long Branch Community Recreation and Senior Center θα είναι σε θέση να προσφέρει ξανά καλοκαιρινή κατασκήνωση. ένα ασφαλές μέρος για τους εφήβους για να παρακολουθήσουν μαθήματα, να απολαύσουν τον αθλητισμό και να έχουν θετικές αλληλεπιδράσεις με ενήλικες που φροντίζουν. και προγράμματα ηλικιωμένων που περιλαμβάνουν προγράμματα υγείας, ευεξίας και ομαδικού γεύματος για ευάλωτους ηλικιωμένους στην κοινότητα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις φιλανθρωπικές προσπάθειες του Ruppert Landscape, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar