Το Bobcat Demo προσφέρει από κοντά τον ηλεκτρικό εξοπλισμό

13
Το Bobcat Demo προσφέρει από κοντά τον ηλεκτρικό εξοπλισμό
image_pdf

Επίδειξη BobcatΗ Bobcat παρουσίασε πρόσφατα τις δυνατότητες της σειράς κατασκευαστικού εξοπλισμού της με μπαταρίες σε μια σειρά δοκιμαστικών εκδηλώσεων και ζωντανών επίδειξης κοντά στο Λος Άντζελες στο Granada Hills και στο Stockton της Καλιφόρνια.

Η ξενάγηση περιλάμβανε τον ηλεκτρικό φορτωτή Bobcat T7X και δύο ηλεκτρικούς συμπαγείς εκσκαφείς, τους E32e και E10e. Κάθε ένα από τα νέα μοντέλα είναι βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις αντί του εξοπλισμού ντίζελ για κυβερνητικούς και ιδιωτικούς στόλους για τη μείωση των αποτυπωμάτων άνθρακα και τη μείωση των επιπέδων θορύβου στο εργοτάξιο.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ηγέτες από το California Air Resources Board, την πόλη του Λος Άντζελες, το λιμάνι του Λος Άντζελες, την κομητεία Stanislaus και άλλους δημόσιους οργανισμούς. Μαζί τους ήταν Ενοικιάσεις Sunbelt, Αγριόγατος αντιπροσώπους και εργολάβους κατασκευών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μηχανήματα, να συμμετάσχουν σε ζωντανές επιδείξεις και να συναντηθούν με τους καινοτόμους πίσω από τον ηλεκτροκίνητο εξοπλισμό εκτός δρόμου.

«Αυτές οι ηλεκτρικές μηχανές κατασκευής εκτός δρόμου είναι ένα πολλά υποσχόμενο βήμα στον στόχο μας να αυξήσουμε την πρόσβαση σε καθαρό εξοπλισμό εκτός δρόμου που παράγει σχεδόν μηδενικές εκπομπές ρύπων στην Καλιφόρνια», δήλωσε ο William Robertson, Ph.D., ειδικός προγράμματος οχημάτων στο Mobile Διεύθυνση Ελέγχου Πηγών στο Συμβούλιο Αεροπορικών Πόρων της Καλιφόρνια. «Η εμπορευματοποίηση καθαρότερων τεχνολογιών εκτός δρόμου που παρουσιάζονται σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι συναρπαστικά παραδείγματα που υποστηρίζουν τη μετάβαση του κράτους σε μια οικονομία καθαρής ενέργειας».

Η Bobcat είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε στο εμπόριο μια αποκλειστικά ηλεκτρική μηχανή κατασκευής εντός της σειράς μικρού μεγέθους. Η Sunbelt Rentals, μια κορυφαία εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού με περισσότερες από 1.050 τοποθεσίες στη Βόρεια Αμερική, είναι η πρώτη εταιρεία που επενδύει σε μεγάλο στόλο φορτωτών T7X, καθώς και ηλεκτρικούς συμπαγείς εκσκαφείς. Αυτά τα κομμάτια εξοπλισμού έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν και να διατεθούν προς ενοικίαση από πελάτες της Sunbelt Rental στην Καλιφόρνια και σε άλλες τοποθεσίες στις ΗΠΑ από τον Ιούλιο.

Bobcat Demo CA

Το Bobcat T7X, ένας πλήρως ηλεκτρικός συμπαγής φορτωτής τροχιάς, είναι το πρώτο μηχάνημα του είδους του που εξαλείφει όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα, τις εκπομπές ρύπων και τους μειωμένους κραδασμούς. Έκανε το ντεμπούτο του στο Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο του 2022, το T7X έλαβε δύο βραβεία καινοτομίας CES 2022 στις Κατηγορίες Vehicle Intelligence & Transportation και Smart Cities. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το κοινό κλήθηκε να γνωρίσει το T7X από την κυκλοφορία του μηχανήματος στην CES.

Για πιο πρόσφατα νέα του Bobcat, επισκεφθείτε αυτά τα πρόσφατα Περιοδικό Turf άρθρο.

Schreibe einen Kommentar