Πώς να παρακολουθείτε τους υποψήφιους πελάτες

0

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος παρακολούθησης μετά την υποβολή μιας προσφοράς;

Όταν κάνετε μια προσφορά υπηρεσιών σε έναν υποψήφιο πελάτη, η επιτυχία σας θα βασίζεται στη σχέση και την προσωπική σχέση που έχετε αναπτύξει με αυτόν τον υποψήφιο πελάτη. Η επιτυχία σας θα βασίζεται επίσης στο πόσο καλά παρακολουθείτε αυτό το άτομο. Ποιος είναι λοιπόν ο πιο επιτυχημένος τρόπος παρακολούθησης;

Πώς να έχετε μια συνομιλία πωλήσεων που λειτουργεί

Αποφύγετε να κάνετε την προσφορά σας πολύ νωρίς στη διαδικασία πώλησης

Καθορίστε τη στρατηγική παρακολούθησης ακολουθώντας καλές πρακτικές όταν κάνετε την αρχική προσφορά. Το να γνωρίζετε πότε πρέπει να κάνετε την προσφορά σας και πότε όχι είναι το σημείο εκκίνησης για επιτυχημένες προσφορές και συνέχεια.

Στο δικό μου Πώς να έχετε μια συνομιλία πωλήσεων που λειτουργεί θα ανακαλύψετε ότι εάν κάνετε μια προσφορά προτού ο υποψήφιος πελάτης σας είναι έτοιμος, καμία συνέχεια δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να κλείσετε την πώλησή σας. Γιατί; Ένας υποψήφιος πελάτης που είναι έτοιμος να αγοράσει θα σας το δείξει και θα θέλετε να δείτε αυτά τα 3 «έτοιμα» σήματα προτού καν κάνετε μια προσφορά για αρχή.

Ακολουθήστε τις στρατηγικές συνομιλίας για τις πωλήσεις για να φέρετε την προσφορά σας στο τραπέζι την κατάλληλη στιγμή, και τότε η παρακολούθηση θα είναι πολύ πιο επιτυχημένη.

Μην βασίζετε την παρακολούθηση των υποψηφίων πελατών στην τιμολόγηση

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να μπείτε στο μυαλό σας είναι ότι ο πελάτης σας δεν αγοράζει μόνο με βάση την τιμολόγηση. Στην πραγματικότητα, για μετασχηματιστικές υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου, η τιμολόγηση δεν είναι ο κύριος παράγοντας.

Δείτε τι σκέφτεται ο δυνητικός νέος πελάτης σας αφού ακούσει (ή αυτός) την προσφορά σας.

  • Αυτό που προσφέρει λύνει απολύτως το πρόβλημά μου;
  • Πόσο γρήγορα θα λύσει αυτό το πρόβλημά μου;
  • Πόσο εύκολο είναι αυτό να εφαρμοστεί;

Αυτές οι 3 ερωτήσεις οδηγούν στη συνέχεια στο να αναρωτηθεί η προοπτική σας: «Αξίζει αυτό που καλούμαι να πληρώσω;»

Θυμηθείτε την αλήθεια των πωλήσεων ότι ως πελάτες αγοράζουμε με συναίσθημα και μετά δικαιολογούμε τις αποφάσεις μας με λογική. Έτσι, ενώ μπορεί να θέλετε να μιλήσετε για το λογικό πίσω από την προσφορά σας, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσετε. Κάντε κλικ στο Tweet

Πολλοί από τους πελάτες μου προσφέρουν εξατομικευμένη, one-on-one βοήθεια, ώστε να είναι μια εκπτωτική και υψηλότερη τιμή. Αυτού του είδους οι πωλήσεις απαιτούν υψηλό επίπεδο γνώσης/μου αρέσει/του παράγοντα εμπιστοσύνης. Που σημαίνει υψηλή επαφή και συνήθως συνδυασμός μεθόδων παρακολούθησης.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Όταν κάνετε την προσφορά σας, ζητήστε από τον υποψήφιο πελάτη τον καλύτερο τρόπο για να συνεχίσετε. Μπορείτε να πείτε κάτι σαν, «Θα επικοινωνήσω μαζί σας αύριο με μια γρήγορη κλήση για να ακούσω τις σκέψεις σας και να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις. Θα λειτουργήσει για εσάς;»

Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα παρακολούθησης βήμα προς βήμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Εδώ είναι το πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε. Πολλαπλές παρακολουθήσεις λειτουργούν και σας δίνουν καλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Επειδή οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικιακών επιχειρήσεων είναι ειδικοί σε αυτό που κάνουν, αλλά δεν είναι καλά εκπαιδευμένοι στις πωλήσεις, δεν παρακολουθούν αρκετά ή με συνέπεια. Ξεκινήστε με το πρόγραμμα που έχω ορίσει παρακάτω και με την πάροδο του χρόνου θα το αλλάξετε ώστε να λειτουργεί καλύτερα για εσάς και τους πελάτες σας. Μην το συντομεύετε. Λάβετε υπόψη τον κανόνα ότι η πολλαπλή παρακολούθηση οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις για εσάς.

Ημέρα 0: Κάντε την προσφορά σας (εάν είναι υψηλού επιπέδου κάντε το αυτοπροσώπως σε μια κλήση ή σύσκεψη Zoom, πρόσωπο με πρόσωπο).

Πρώτη μέρα: Συνέχεια με μια κλήση.

Τρίτη ημέρα: Συνέχεια με ένα email.

Ημέρα πέμπτη: Στείλτε μια άλλη συνέχεια μέσω email.

Ημέρα έβδομη: Καλέστε για παρακολούθηση.

Δέκατη μέρα: Στείλτε ένα επόμενο email.

Ημέρα δώδεκα: Καλέστε και ενημερώστε το άτομο ότι θα κλείσετε την προσφορά στο τέλος της ημέρας, αν δεν λάβετε νέα από αυτήν.

Τι είδους ανταλλαγή μηνυμάτων γίνεται σε αυτές τις επακόλουθες ενέργειες; Δεν είσαι εκεί για να επαναλάβεις το γήπεδο σου. Είστε εκεί για να συνεχίσετε να εκπαιδεύετε, να ακούτε και να απαντάτε σε τυχόν ανησυχίες που εμφανίζονται.

  • Μπορείτε να μοιραστείτε ένα σχετικό άρθρο ή μια είδηση
  • Θέλετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως συνεργάτη του υποψήφιου πελάτη στην επίλυση αυτού του προβλήματος
  • Εάν έχετε ακούσει το άτομο να λέει κάτι που σας δίνει έναν άλλο τρόπο να είστε χρήσιμοι, αναφέρετε το χωρίς να επαναλάβετε ολόκληρο το βήμα σας.

Θυμηθείτε να κλείσετε την προσφορά

Η δώδεκα ημέρα σας στο πρόγραμμα που έχω περιγράψει είναι να κλείσετε την προσφορά εάν δεν έχετε κλείσει με επιτυχία την πώληση. Θέλετε να ενημερώσετε τον υποψήφιο πελάτη ότι αυτή η υπηρεσία δεν είναι πάντα διαθέσιμη, καθώς θα προχωρήσετε σε άλλους υποψήφιους πελάτες που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Οι χρονικά περιορισμένες προσφορές έχουν μεγαλύτερη αξία για τους υποψήφιους πελάτες. Εάν κλείσετε μια προσφορά, μπορείτε στη συνέχεια να τοποθετήσετε αυτό το άτομο στη συνεχιζόμενη καμπάνια email διατήρησης επαφής.

Πόροι

Μου Πώς να έχετε μια συνομιλία πωλήσεων που λειτουργεί σας καθοδηγεί πώς να ρυθμίζετε τις προσφορές με τρόπους που σας υποστηρίζουν και σας βοηθούν να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Συνιστώ επίσης ανεπιφύλακτα το Amy Franko’s Ο σύγχρονος πωλητής (σύνδεσμος θυγατρικών μου στο Amazon). Γνωρίζω την Amy εδώ και χρόνια και μπορώ να σας πω ότι είναι μια από τις κορυφαίες εκπαιδευτές πωλήσεων και ομιλητές στη χώρα.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτό το άρθρο σχετικά με πώς να κάνετε μια συζήτηση για τις πωλήσεις ακόμα κι αν αισθάνεστε αβέβαιοι για τον εαυτό σας.

Εάν κάνετε προσφορές στους υποψήφιους πελάτες σας και δεν χρησιμοποιείτε ένα σύστημα για προσωπική παρακολούθηση, έχετε σπαταλήσει όλο τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώσατε για να δημιουργήσετε την προσφορά και να γνωρίσετε το άτομο. Αποκλείεστε επίσης από το να μπορέσετε να συνεχίσετε να χτίζετε τη σχέση ή να ακούσετε και να ξεπεράσετε τις αντιρρήσεις που μπορεί να έχει κάποιος στην προσφορά σας.

Οι αντιρρήσεις είναι εμπόδια, αλλά όχι ένα σταθερό όχι. Μόλις τους γνωρίσετε, έχετε δύο ευκαιρίες.

  1. Μπορείς να ξεπεράσεις τις αντιρρήσεις
  2. Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι αυτή η προοπτική δεν είναι κατάλληλη για αυτό που της προσφέρετε αυτή τη στιγμή.

Είναι αυτό το άρθρο χρήσιμο για εσάς; Εάν ναι, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να το μοιραστείτε χρησιμοποιώντας ένα από τα κουμπιά κοινοποίησης κοινωνικών δικτύων ακριβώς από κάτω. Ευχαριστώ!

ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε τις προοπτικές

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Schreibe einen Kommentar