Πώς να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό καταφύγιο Do-It-Yourself

0
Πώς να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό καταφύγιο Do-It-Yourself

Δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό καταφύγιο DIY για εσάς και μερικούς άλλους επιχειρηματίες. Ακολουθεί το βήμα προς βήμα πώς και γιατί να κάνετε ένα επαγγελματικό καταφύγιο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

3 λόγοι για να αφιερώσετε χρόνο για ένα επαγγελματικό καταφύγιο DIY

Ένα επαγγελματικό καταφύγιο σάς βοηθά να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Πριν από μερικά χρόνια έρευνα ανέφερε ότι το 78% των συμμετεχόντων σε ένα επιχειρηματικό καταφύγιο αισθάνθηκαν μια ανανεωμένη εστίαση για την επιχείρησή τους. Κάντε κλικ στο Tweet Σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης βαλτώνει ή αισθάνεται κολλημένος από καιρό σε καιρό, καθώς η ρουτίνα της επιχείρησης μπαγιατεύει. Επιπλέον, καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, τα αισθήματα υπερέντασής σας μπορούν να αυξηθούν.

Δείτε αυτούς τους 3 λόγους για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό καταφύγιο για τον εαυτό σας.

 1. Αποκτήστε μια νέα προοπτική. Σε μια υποχώρηση, μπορείτε να επιβραδύνετε αρκετά ώστε να επιτρέψετε στον εγκέφαλο και τα συναισθήματά σας να μετατοπιστούν.
 2. Η συζήτηση κατά τη διάρκεια της απουσίας σας με άλλους επιχειρηματίες μπορεί να προκαλέσει επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργασίες που διαφορετικά δεν θα φανταζόσασταν.
 3. Νέες ιδέες μας έρχονται όταν είμαστε σε πιο χαλαρή κατάσταση από το κανονικό.

Όταν λείπουμε, το διαφορετικό περιβάλλον μας βοηθά να αποσυνδεθούμε από την καθημερινότητα και να επανασυνδεθούμε με τον εσωτερικό εαυτό. Έχουμε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τι θέλουμε περισσότερο για εμάς και την επιχείρησή μας. Ένας από τους πελάτες μου παίρνει τακτικά προσωπικό χρόνο υποχώρησης με έναν άλλο ιδιοκτήτη επιχείρησης. Περνάει δύο μέρες μιλώντας και γράφοντας ημερολόγιο, ρωτώντας τον εαυτό της τι θα ακολουθήσει για τη ζωή και την επιχείρησή της. «Έχω έκπληκτη τον εαυτό μου που θα καταλήξω να γράφω τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που έβαλα στον εαυτό μου εδώ και μήνες σχετικά με επικίνδυνες αλλαγές», μου λέει. «Οι απαντήσεις είναι εκεί ακριβώς μπροστά σας, απλώς αφιερώνετε χρόνο για να αφήσετε τον εγκέφαλο και την καρδιά σας να μιλήσουν».

Πώς να κρατήσετε το καταφύγιό σας απλό

Φτιάξτο μόνος σου επιχειρηματικές υποχωρήσεις σημαίνει αποφυγή μεγάλων ομάδων και επίσημων ατζέντηδων. (Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο ως επιχείρηση, για να κερδίσετε εισόδημα, σας συνιστώ να επικοινωνήσετε Ελέιν Γουέλμανένας σχεδιαστής υποχώρησης με πλούσια εμπειρία.) Αλλά για όσους θέλουν να το κάνουν μόνοι τους, εδώ είναι η υποβάθμιση.

 1. Επιλέξτε 3 σετ πιθανών ημερομηνιών. Προσπαθήστε να έχετε 2 ολόκληρες μέρες ο ένας με τον άλλο, που συνήθως σημαίνει 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο σας. Μεταφέρετε αυτά τα 3 σετ ημερομηνιών στην ομάδα σας.
 2. Το μέγεθος της ομάδας μπορεί να είναι 2 έως 5 – κρατήστε το μικρό.
 3. Ρωτήστε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να μιλήσουν για τις δικές τους επιχειρήσεις.
 4. Επιλέξτε μια τοποθεσία που είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή πτήση. Αν έρχεστε από όλες τις περιοχές της χώρας, σκεφτείτε μια πόλη στη μέση. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο ταξιδιού για όλους όσο καλύτερα μπορείτε.
 5. Επικοινωνήστε μαζί μας στο Τα ταξίδια αλλάζουν τη ζωή για να λάβετε βοήθεια με πιθανά ξενοδοχεία ή κέντρα καταφυγής. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξετάσουμε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των δωματίων.
 6. Επειδή η ομάδα σας είναι μικρή, μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια μεγαλύτερη σουίτα για να συναντηθείτε και να αποφύγετε να πληρώσετε για μια αίθουσα συσκέψεων. Εάν επιλέξετε μια τοποθεσία με καλό καιρό, μπορείτε επίσης να συναντηθείτε σε εξωτερικούς χώρους γύρω από μια πισίνα ή στην παραλία.
 7. Ορίστε εκ των προτέρων τις ώρες συνεδριάσεων και τις ελεύθερες ώρες. Δώστε χρόνο για να μείνετε μόνοι και για περιστασιακή συζήτηση καθώς και για πιο δομημένο χρόνο.
 8. Μην ξοδεύετε το χρόνο σας κανονίζοντας τα ταξίδια όλων. Ας ασχοληθούμε με κάθε συμμετέχοντα για να κλείσουμε το δωμάτιο του ξενοδοχείου και την επίγεια μεταφορά, εάν χρειάζεται. Για πτήσεις εσωτερικού εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, ζητήστε από κάθε άτομο να κλείσει τις δικές του πτήσεις. Αν πάτε σε διεθνή προορισμό, μπορούμε να βοηθήσουμε με κράτηση πτήσης, ξενοδοχείο και χερσαία μεταφορά σε πακέτο.

Φτιάξτο μόνος σου επαγγελματικά καταφύγια

Αξιολογήστε την επιχείρησή σας αφού επιστρέψετε στο σπίτι

Μπορείτε να ζητήσετε σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες.

 • Αυτός ο συνδυασμός συμμετεχόντων λειτούργησε;
 • Θα θέλατε να ξαναβρεθούμε; Αν ναι, ορίστε τις επόμενες ημερομηνίες της επαγγελματικής σας αποχώρησης όσο είστε ακόμα μαζί. Είναι απλούστερο και πιο γρήγορο και παίρνει τη δέσμευση όλων εκ των προτέρων.

Χρήσιμες συμβουλές υποχώρησης

 • Μην φοβάστε να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό συνδυασμό ανθρώπων και αποδεχτείτε ότι δεν θα μπορούν όλοι να τα καταφέρνουν συνέχεια.
 • Όταν επιστρέψετε, δημιουργήστε χώρο στο ημερολόγιό σας για να εφαρμόσετε ιδέες, να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες και να ενημερώσετε τα μέλη της ομάδας σας.

5 Επιχειρηματικά θέματα για επαγγελματικούς λόγους Κάντε κλικ στο Tweet

 1. Κοιτάζοντας μπροστά για την επόμενη χρονιά
 2. Δημιουργία ορατότητας και ροών εισοδήματος
 3. Υπευθυνότητα για νέες προσπάθειες – για παράδειγμα, συγγραφή βιβλίου, είσοδος στο κύκλωμα των ηχείων
 4. Ελεύθερος καταιγισμός ιδεών «μεγάλων ιδεών»
 5. Κοινή χρήση εσωτερικών πληροφοριών του κλάδου (αν είστε όλοι στον ίδιο ή σε συναφείς επιχειρηματικούς κόσμους)

Σχετίζεται με: Τι μπορεί να κάνει ένα προσωπικό καταφύγιο για την επιχείρησή σας;

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να απομακρυνθείτε για μια σύντομη επαγγελματική αποχώρηση τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Κρατήστε το απλό, σύντομο και ανεπίσημο. Και φροντίστε να παρακολουθήσετε τις ιδέες και τις ιδέες που αποκομίσατε από την απουσία σας.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Εάν κάνετε ένα διεθνές ταξίδι κρατήστε το κοντά στο σπίτι για να εξοικονομήσετε κόστος και χρόνο ταξιδιού. Σκεφτείτε επικοινωνώντας μαζί μας να δημιουργήσετε ένα θέρετρο μόνο για ενήλικες, όπως τα θέρετρα Hyatt Zilara (Τζαμάικα ή Μεξικό). Αυτά είναι all-inclusive και σας αφήνουν ελεύθερους να κάνετε τίποτα άλλο από το να κάνετε καταιγισμό ιδεών και να χαλαρώσετε. Αν θέλετε να μείνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν θα βρείτε πολλές επιλογές για all-inclusive, αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πακέτο για προορισμούς που σας προσφέρουν πιο ήσυχο υπαίθριο χώρο ή μια σουίτα για συναντήσεις.

Χρησιμοποιήστε το δωρεάν πρόγραμμα σχεδιασμού μου για να διαχειριστείτε την ενέργεια και την επιχείρησή σας

δημιούργησα το Ενέργεια και Επιχειρηματικός Σχεδιαστής να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με έναν νέο τρόπο να σχεδιάσουν την επιχείρηση και τον τρόπο ζωής που θέλουν και να αποτρέψουν τη διαρκή καταπόνηση. Συμπληρώστε τη φόρμα ακριβώς παρακάτω και θα λάβετε έναν σύνδεσμο λήψης μέσα σε λίγα λεπτά. Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τις ενημερώσεις του σχεδιαστή μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς εσάς.

Mockup of Energy and Business Planner

.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Schreibe einen Kommentar