Πρόβλημα με την τέχνη – Περιπέτειες διακόσμησης –

1
Πρόβλημα με την τέχνη – Περιπέτειες διακόσμησης –

κορνίζα, τέχνη
Φωτογραφία: Pixabay

Πρόσφατα μετακομίσαμε στο νέο διαμέρισμα και μετά από χρόνια που δεν μπορούμε να προσθέσουμε καμία τέχνη ή άλλες προσωπικές πινελιές, μπορούμε επιτέλους να διακοσμήσουμε το διαμέρισμα όπως επιθυμούμε. Λοιπόν, σχετικά όπως θέλουμε, ο ιδιοκτήτης έχει ακόμα κάποιους κανόνες. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε τυχόν μόνιμες αλλαγέςαλλά χρησιμοποιώντας μερικά καταπληκτικά εργαλεία μπορούμε να κάνουμε το διαμέρισμα δικό μας.

Ο σύζυγός μου μπήκε αμέσως στη λειτουργία διακόσμησης αγοράζοντας κάθε κορνίζα που του αρέσει. Το να βρει φωτογραφίες που ήθελε να βάλει σε αυτά τα κάδρα είναι μια άλλη ιστορία. Σκέφτηκε ότι ήταν εντάξει να τα βάλει στον τοίχο καθώς ήρθαν, με αυτά τα γενικά συνθήματα πάνω τους. Ενώ μερικά από αυτά είναι πραγματικά χαριτωμένα, δεν μπορούσα να τα παρατήσω όλα. Για παράδειγμα, μπορούσα να δω τον εαυτό μου να ζω με το «Home is where the heart is» στον τοίχο μου, λαμβάνοντας υπόψη ότι μετακινούμαστε συνεχώς, οπότε δεν έχουμε ακόμη το μόνιμο σπίτι μας. Οι άλλοι μπορεί να είναι εξίσου υπέροχοι, αλλά δεν έχουν νόημα για εμάς

Εκεί μπαίνω. Μπορεί να έχω 0 διακοσμητικά γονίδια στο σώμα μου, αλλά είμαι εξαιρετικός στη χρήση μηχανών αναζήτησης και στα ψώνια, φυσικά.

Δεν ήμουν πραγματικά σίγουρος τι ακριβώς ήθελα, αλλά ήθελα κάτι χαριτωμένο που θα αντιπροσώπευε τη μικρή μας οικογένεια. Να ανατινάξω μια από τις φωτογραφίες μας, να πλαισιώσω ένα από τα αριστουργήματα του παιδιού ή ίσως να φτιάξω ένα πορτρέτο; Τίποτα δεν φαινόταν πραγματικά αυτό που ήθελα, ειδικά από τη στιγμή που δεν ήξερα τι ήθελα. Ξέρω, προβλήματα του πρώτου κόσμου, έχω δίκιο; Αλλά μετά βρήκα Lulu Cartoons και η αναζήτησή μου τελείωσε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα ήταν να διαλέξω ποιο θα προτιμούσα.

Για να κάνω την επιλογή μου ακόμα πιο δύσκολη, ζήτησα τη γνώμη του άντρα μου. Θα μάθω ποτέ το μάθημά μου; Τη στιγμή που είδε ότι μπορούσε να γίνει ένας υπερήρωας, ξέχασε τελείως ότι ψάχναμε την καλύτερη ιδέα για οικογενειακή φωτογραφία. Αφού μιλήσαμε και συμφωνήσαμε ότι ψάχνουμε για μια ωραία οικογενειακή φωτογραφία αυτή τη φορά, η πρότασή του ήταν ακόμα: Τι θα λέγατε για μια φωτογραφία υπερήρωα; Αυτό θα μπορούσε να μας αντιπροσωπεύει στο μέλλον μόλις αποκτήσουμε τις υπερδυνάμεις μας. Οι υπερήρωες έχουν επίσης οικογένειες. Νομίζω ότι το βλέμμα μου ήταν αρκετό για να αλλάξει γνώμη. Μην ανησυχείς, θα πάρει το όνειρό του. Το μυστικό μου σχέδιο είναι να του πάρω μια φωτογραφία υπερήρωα για τα γενέθλιά του, θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στο γραφείο του.

Αλλά, πίσω στην ουσία. Αποφάσισα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να επιλέξω την εικόνα μόνος μου. εγκαταστάθηκα Προσαρμοσμένη Τέχνη χωρίς πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να βγάλω μια φωτογραφία μας, αυτή είναι ένα σχέδιο ταυτόχρονα. Και δούλεψε τέλεια, τους έστειλα μια φωτογραφία που ήθελα, και 2 μέρες αργότερα έλαβα το τελειωμένο Τέχνη και φαινόταν καταπληκτικό.

Λοιπόν, όσο καταπληκτικό θα μπορούσαν να το κάνουν, δεδομένου ότι σίγουρα δεν είμαστε μια φωτογενής οικογένεια. Όταν λέω εμείς, στην πραγματικότητα με σκέφτομαι. Δύο από αυτά φαίνονται καταπληκτικά. Απλά ρίξτε μια ματιά. Όμορφο, σωστά; Το καλύτερο από όλα, αυτή τη στιγμή έχουν έκπτωση 50% σε όλη την τέχνη τους, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Τι είναι επόμενο για μένα; Έχω ακόμα τον υπόλοιπο τοίχο να γεμίσω, οπότε αν έχετε ιδέες, ενημερώστε με. Διαφορετικά, ο Mr. Decorating Genius θα βάλει παντού κορνίζες με στοκ φωτογραφίες. Σώσε με, σε παρακαλώ.

Schreibe einen Kommentar