Παράγοντες επιτυχίας για τους δημιουργούς περιεχομένου

0
Παράγοντες επιτυχίας για τους δημιουργούς περιεχομένου

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά των δημιουργών περιεχομένου που συμβάλλουν στην επιτυχία

Το Tilt δημοσιεύτηκε Ο δημιουργός της διπλανής πόρτας και μας έδωσε σε όλους μια καλή ματιά στους παράγοντες επιτυχίας και τα κίνητρα για τους δημιουργούς περιεχομένου. Υπήρξα δημιουργός περιεχομένου για όλο το φάσμα των διαδικτυακών μου επιχειρήσεων, και ακόμη και πριν από αυτό ως ιδιοκτήτης επιχείρησης. Πιστεύω ότι μας βοηθά όλους να γνωρίζουμε τι κάνουν άλλοι δημιουργοί περιεχομένου, γι‘ αυτό συνοψίζω μερικά από τα κύρια σημεία από Το Tilt’s εξαιρετική έρευνα. Ποιοι είμαστε και πώς λειτουργούμε για τη μεγαλύτερη επιτυχία;

Υπάρχει πολύς χρόνος πριν από την επιτυχία για τους δημιουργούς περιεχομένου

 • Χρειάζονται περίπου 17 μήνες συνεχούς προσπάθειας για τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό σας, το οποίο το The Tilt αποκαλεί «διάδρομο». Οι ιδιοκτήτες εξειδικευμένων ιστότοπων συχνά το αποκαλούν „να είσαι στο sandbox της Google“.
  • Χρειάζεστε έναν άλλο τρόπο για να στηρίξετε τον εαυτό σας οικονομικά, εκτός εάν έχετε στη διάθεσή σας 17 μήνες αποταμίευσης.
  • Τα καλά νέα είναι ότι με συνεπείς και εστιασμένες στρατηγικές μπορείτε τελικά να υποστηρίξετε τον εαυτό σας ως δημιουργός περιεχομένου πλήρους απασχόλησης.
  • Πολλοί αρχάριοι δημιουργοί περιεχομένου εγκαταλείπουν πριν περάσουν τους 17 μήνες αδύναμου χρόνου.
  • Πρέπει να είστε πολύ συνεπείς κατά τη διάρκεια αυτού του διαδρόμου, όχι ξανά, ξανά.

Τα κανάλια που έχετε στην ιδιοκτησία σας είναι σημαντικά εάν συμμετέχετε μακροπρόθεσμα

Από την ανάγνωση αυτής της έκθεσης, βλέπω δύο ξεχωριστά επιχειρηματικά μοντέλα, και αυτή ήταν και η εμπειρία μου με τους δικούς μου πελάτες τα τελευταία χρόνια.

 • Ένα μοντέλο δεν είναι ιδιόκτητα κανάλια, κατασκευασμένο για μεγάλη επιρροή και εισόδημα, και καθώς κρυώνει, πάρτε τα χρήματά σας και σκοτεινιάστε για λίγο. Επιστρέψτε για να δημιουργήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό και ξεκινήστε από την αρχή. Αυτό το βλέπω στη μόδα και την τέχνη περισσότερο από κάθε άλλοτι χρειάζεται για να είσαι επιτυχημένος ως δημιουργός περιεχομένου άλλες κόγχες.
 • Το δεύτερο μοντέλο είναι να αναπτύξετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ταυτόχρονα να δώσετε μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη των δικών σας καναλιών, επειδή θέλετε πιο μακροπρόθεσμη δημιουργία εσόδων και μια επιχείρηση με ισχύ. Όπως λέει αυτή η αναφορά, „αν πρόκειται να κλιμακώσετε, περιστρέφεστε σε ιδιόκτητα κανάλια.“
 • Για μένα, τα κανάλια που ανήκουν σε εσάς είναι κρίσιμα για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας. Αν μου πείτε ότι θέλετε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση και να τη διατηρήσετε για περισσότερα από 3 χρόνια, πρέπει να μιλήσουμε για τις στρατηγικές σας για τη δημιουργία των δικών σας καναλιών. Τι είναι ένα ιδιόκτητο κανάλι;
  • Η λίστα email σας
  • Το ιστολόγιό σας (ιστοσελίδα)
  • Οι εκδηλώσεις που φιλοξενείτε
  • Συνήθως υπολογίζω το YouTube ως ιδιόκτητο κανάλι, αλλά το Tilt δεν το κάνει. Και καταλαβαίνω ότι μπορεί επίσης να αλλάξει ή ακόμα και να εξαφανιστεί. Οι συνεχείς αλλαγές σε κανάλια όπως Ίνσταγκραμ προκαλούν συνεχή αγωνία για πολλούς δημιουργούς περιεχομένου. Τελευταία το ίδιο για Facebookκάτι που δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη αφού όλο και περισσότεροι συγχωνεύονται ως ένα.

Πώς αλληλεπιδρούν οι επιτυχημένοι δημιουργοί περιεχομένου;

Σύμφωνα με αυτήν την αναφορά, οι δημιουργοί πλήρους απασχόλησης χρησιμοποιούν πολλά κανάλια για αφοσίωση, με μόνο το 1% να βασίζεται μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσεγγίσει και να αυξήσει ένα κοινό. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι δεν μπορείτε να κλιμακώσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα ιδιόκτητα κανάλια.

Διαφορετικοί στόχοι για διαφορετικούς δημιουργούς

Οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τις επιχειρήσεις μας ως τρόπο οικονομικής ανεξαρτησίας και ευέλικτου ωραρίου εργασίας και είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουν το εισόδημα για την ελευθερία. Σύμφωνα με το The Tilt, περισσότερες γυναίκες δημιουργοί τι μικρότερη ατομική επιχείρηση και εκτιμούν την ευελιξία και την ελευθερία. Περισσότεροι άντρες δημιουργοί θέλουν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση και μια ομάδα που έχει υψηλότερο εισόδημα και μπορεί να υποστηρίξει περισσότερα από ένα άτομα. Λιγότεροι δημιουργοί περιεχομένου «χτύπησαν πολύ» με έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων. Φαίνεται ότι περίπου 50.000 $ ετησίως είναι ο πραγματικός κανόνας για κάποιον που έχει ξεφύγει τους πρώτους 17 μήνες και είχε μερικά χρόνια να χτίσει την επιτυχία.

Οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να είναι επιχειρηματικοί για την επιτυχία

Οι δημιουργοί περιεχομένου πλήρους απασχόλησης ξοδεύουν μόνο περίπου το μισό χρόνο τους δημιουργώντας περιεχόμενο. Το άλλο μισό δαπανάται για την επιχείρηση – πράγματα όπως η προώθηση, το μάρκετινγκ, οι πωλήσεις, η διοίκηση. Κάντε κλικ στο Tweet Θέλω να το επισημάνω αυτό γιατί είναι το ίδιο για οποιονδήποτε ατομικό επιχειρηματία ξέρω – δεν μπορείς απλώς να είσαι ειδικός σε αυτό που κάνεις. Πρέπει επίσης να έχετε επιχειρηματικό πνεύμα και να φροντίζετε αυτή την πλευρά των πραγμάτων. Αυτό είναι όπου οι περισσότεροι από τους πελάτες μου χρειάζονται στρατηγικές και εκπαίδευση. Δεν αρκεί να έχετε μεγάλο πάθος για το θέμα σας εάν θέλετε να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Πρέπει να είστε τόσο καλοί στις επιχειρήσεις όσο και στο θέμα σας εάν θέλετε μια μακροπρόθεσμη κερδοφόρα επιχείρηση.

Από πού προέρχονται τα έσοδα;

Οι κύριοι τρόποι με τους οποίους οι δημιουργοί δημιουργούν έσοδα είναι οι εξής:

 • Συμβουλευτική
 • Προπόνηση
 • Διαδικτυακά εργαστήρια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο η δημιουργία εσόδων μέσω πραγμάτων όπως η συνδρομή περιεχομένου επί πληρωμή και οι ιστότοποι συνδρομής, αλλά δείτε τους αριθμούς.

 • Περιεχόμενο επί πληρωμή – 11%
 • Ιστότοποι μελών – 17%
 • Ζωντανές εκδηλώσεις – 15%

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις;

 • Εύρεση του περιεχομένου σας
 • Δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενό σας

Σύνοψη παραγόντων επιτυχίας

Βλέπω τέσσερις βασικούς πυλώνες για την επιτυχία του δημιουργού περιεχομένου.

 • Μια θέση που μένει αξέχαστη
 • Τα κανάλια που ανήκουν σε εσάς
 • Απόλυτη συνεπής δράση
 • Επιχειρηματικές δεξιότητες στο χέρι ή να είστε πρόθυμοι να τις μάθετε

Σχετικό άρθρο: Δημιουργία περιεχομένου – Πώς να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι αξέχαστο

Είναι αυτό το άρθρο χρήσιμο για εσάς; Εάν ναι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το μοιραστείτε χρησιμοποιώντας ένα από τα παρακάτω εικονίδια κοινοποίησης κοινωνικών δικτύων. Ευχαριστώ!

παράγοντες επιτυχίας για τους δημιουργούς περιεχομένου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Schreibe einen Kommentar