Ο αγρότης της ΝΝΟ σώζει τις πλεονάζουσες φράουλες από το να γίνουν απόβλητα

1
Ο αγρότης της ΝΝΟ σώζει τις πλεονάζουσες φράουλες από το να γίνουν απόβλητα

Ένας καλλιεργητής φράουλας στα μέσα της βόρειας ακτής μετέτρεψε ένα πλεόνασμα από φράουλες που είχαν απομείνει σε 25.000 βάζα μαρμελάδας, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τα μούρα να πάνε χαμένα.

Συνήθως αυτές οι φράουλες θα μαζεύονται από τους τουρίστες
Εικόνα: Ricardoes Tomatoes

Βρίσκεται 10 λεπτά από το Port Macquarie, Ντομάτες & Φράουλες Ricardoes είναι συνήθως μια κυψέλη δραστηριότητας. Το σημείο, γνωστό ως επιβάλλεται να επισκεφτούν οι τουρίστες που έρχονται να διαλέξουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν φρέσκα προϊόντα που καλλιεργούνται επί τόπου. Ιδιαίτερα οι μεγάλες σειρές με φράουλες, που αποτελούν δημοφιλές φωτογραφικό σημείο για τους τουρίστες!

Σε περιόδους εκτός COVID-19, το Ricardoes Tomatoes είναι συνήθως πολυσύχναστο με τουρίστες

Ωστόσο, χωρίς διεθνείς, και πιο πρόσφατα, εγχώριους τουρίστες, η φάρμα που έφτιαχνε μόνος σου έπρεπε να γίνει δημιουργική καθώς χιλιάδες μούρα έμειναν κρεμασμένα. Ο κορυφαίος ιδιοκτήτης Anthony Sarks θα συνεργαστεί ξανά με μια συνάδελφο τοπική επιχείρηση για να παρασκευάσει τις φράουλες σε μαρμελάδα.

Ο καλλιεργητής φράουλας Anthony Sarks

Ο Eric Robinson είναι ο ιδιοκτήτης του The Other Chef στο Port Macquarie. Ο κ. Robinson φτιάχνει ήδη αρκετά προϊόντα χρησιμοποιώντας προϊόντα δεύτερης ποιότητας που παρέχονται από την Ricardoes Tomatoes (& Strawberries), καθιστώντας την εύκολη επιλογή για το πού θα στείλετε τα επιπλέον προϊόντα.

Ως αποτέλεσμα, φράουλες πρώτης κατηγορίας από σχεδόν 150.000 φυτά φράουλας θα σωθούν από το να γίνουν απόβλητα. Αντίθετα, θα γίνουν νόστιμη μαρμελάδα διαθέσιμη για αγορά, βοηθώντας οικονομικά την επιχείρηση, παρά το κόστος που σχετίζεται με τη μετατροπή των προϊόντων σε μαρμελάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρολόι Αυτό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar