Οι γονείς επιλέγουν το καλύτερο Hoverboard για παιδιά

0
Οι γονείς επιλέγουν το καλύτερο Hoverboard για παιδιά

Παιδί στο hoverboard
Οι γονείς επιλέγουν το καλύτερο Hoverboard για παιδιά

Νέο ρομπότ μεταφοράς. Έτσι σκέφτομαι ένα hoverboard. Αυτό το αυτοεξισορροπούμενο σκούτερ είναι η τελευταία λέξη της μόδας στον κλάδο των μεταφορών τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Αλλά η επιλογή του καλύτερου hoverboard για παιδιά δεν είναι καθόλου εύκολη. Υπάρχουν χιλιάδες μοντέλα με δεκάδες λειτουργίες.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις 3 κορυφαίες επιλογές των γονέων, ώστε να πάρετε μια κατατοπιστική απόφαση για το ποιο είναι το καλύτερο hoverboard για παιδιά.

Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε το καλύτερο Hoverboard για παιδιά;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι hoverboard, αλλά υπάρχουν μερικά κοινά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε ένα hoverboard για τα παιδιά σας.

#1 Χρόνος φόρτισης

Το πόσο θα ανέβει το hoverboard εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον χρόνο φόρτισής του. Τα περισσότερα από τα εμπορικά hoverboard χρειάζονται περίπου τρεις ώρες για να φορτιστούν. Αυτό τους δίνει περίπου επτά μίλια (περίπου 11 χιλιόμετρα) βόλτα.

#2 Ταχύτητα

Το μέσο hoverboard πηγαίνει μεταξύ έξι και οκτώ μιλίων την ώρα. Προσέξτε την ταχύτητα όταν αγοράζετε ένα hoverboard και βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με αυτό. Είναι το παιδί σας που θα το καβαλήσει.

#3 Πιστοποίηση UL

Το UL σημαίνει Underwriter Laboratories, μια εταιρεία πιστοποίησης της οποίας το πιστοποιητικό σημαίνει ότι το hoverboard πληροί ή υπερβαίνει τις απαιτήσεις των Προτύπων Ασφάλειας της UL. Αναζητήστε μια πιστοποίηση UL 2272 για να βεβαιωθείτε ότι το hoverboard είναι ασφαλές και αξιόπιστο.

#4 Τοπικοί Κανονισμοί

Σε ορισμένες πολιτείες και κομητείες, ειδικά στις ΗΠΑ, η χρήση των hoverboard είναι περιορισμένη ή εντελώς απαγορευμένη. Πριν κάνετε μια αγορά, ελέγξτε με τις αρχές εάν υπάρχουν κανόνες σχετικά με τα hoverboard. Δεν θα θέλαμε να σπαταλήσετε χρήματα.

#5 Τιμή

Όπως για όλα τα άλλα, υπάρχουν διαφορετικά σημεία τιμών για τα hoverboard. Δεν σημαίνει ότι το πιο ακριβό είναι αυτόματα το καλύτερο hoverboard για παιδιά. Η ανάγνωση των κριτικών των αγοραστών μπορεί να σας βοηθήσει όταν λαμβάνετε μια απόφαση, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο και δείτε τι υπάρχει εκεί έξω.

Parents‘ Picks: Best Hoverboard για παιδιά

Ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα των γονιών με βάση τις λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και την τιμή:

TOMOLOO Music-Rhythmed Hoverboard για παιδιά και ενήλικες (Έως 165 λίβρες)

Με πιστοποίηση UL, τεχνολογία Bluetooth, φώτα LED, εφαρμογή για κινητά και εξαιρετικές κριτικές είναι ο κύριος λόγος που αυτό το hoverboard βρίσκεται στη λίστα μας. Τα ελαστικά είναι κατασκευασμένα από συμπαγές καουτσούκ, όχι πλαστικό, κάτι που είναι επίσης σημαντικό όταν μιλάμε για την ποιότητα του προϊόντος.

Θα απολαύσετε το γεγονός ότι το hoverboard είναι ασφαλές, αλλά τα παιδιά σας πιθανότατα θα απολαύσουν περισσότερο την τεχνολογία Bluetooth 4.0 και την απρόσκοπτη σχεδίαση, παρέχοντας στερεοφωνικό ήχο surround. Επίσης, υπάρχουν φώτα LED για διασκεδαστική και πολύχρωμη βόλτα.

SISIGAD Hoverboard (Έως 200 λίβρες)

Διασκέδαση παντού για κάτω από $140!

Παρόμοιο με το Tomoloo hoverboard, αυτό το σκούτερ διαθέτει ηχεία Bluetooth και φώτα LED. Μπορεί να ταξιδέψει έως και εννέα μίλια την ώρα και έχει ελαστικά από καουτσούκ 6,5 ιντσών.

Τα ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth μπορούν να συνδεθούν στη φορητή συσκευή των παιδιών σας και να παίξουν την αγαπημένη τους μουσική. Ή ένα ηχητικό βιβλίο. Αν και αμφιβάλλουμε ότι θα είναι η επιλογή τους. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Segway Ninebot S-Plus (Έως 220 λίβρες)

Αυτό το στιβαρό και ισχυρό hoverboard μπορεί να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα των 12,5 μιλίων την ώρα, να ταξιδέψει έως και 22 μίλια και να φιλοξενήσει μέγιστο φορτίο 220 λίβρες μετά από μία μόνο πλήρη φόρτιση.

Έρχεται επίσης με τηλεχειριστήριο και λειτουργία αυτόματης παρακολούθησης, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να ελέγχετε το hoverboard από τη λαβή ή το joystick στο τηλεχειριστήριο.

Είναι πιο κατάλληλο για εφήβους και μεγαλύτερα παιδιά.

Τώρα, η απόφαση είναι δική σας. Ερευνήστε την αγορά, αλλά βεβαιωθείτε ότι το hoverboard της επιλογής σας είναι ασφαλές και κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού σας.

Καλή βόλτα!

Schreibe einen Kommentar