Λίστα ελέγχου πριν από τη σεζόν για τοπία

23
Λίστα ελέγχου πριν από τη σεζόν για τοπία

WΜε τις υψηλότερες θερμοκρασίες γύρω από τη γωνία, οι τοπιογράφοι σε όλη τη χώρα στρέφουν το βλέμμα τους στην άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022. Και ανεξάρτητα από το πότε πραγματικά ξεκινά η άνοιξη στην περιοχή σας, το πώς προετοιμάζεστε αυτές τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακολουθούν τέσσερα πράγματα που μπορείτε (και πρέπει) να κάνετε τώρα για να ρυθμίσετε την επιχείρησή σας στον εξωραϊσμό για επιτυχία φέτος.

Αξιολογήστε τις προηγούμενες επιδόσεις

Η διεξαγωγή μιας νεκροψίας του προηγούμενου έτους είναι ένα ουσιαστικό βήμα για τη βελτίωση των μελλοντικών αποτελεσμάτων. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν, υπάρχουν πολύτιμες γνώσεις και γνώσεις που μπορείτε να αποκτήσετε από αυτό που λειτούργησε και, το πιο σημαντικό, τι όχι.Τοπιογράφοι

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, αφιερώστε χρόνο για να καθίσετε και να αναθεωρήσετε την περασμένη χρονιά. Προσδιορίστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε και σκεφτείτε πώς θα αντιδρούσατε διαφορετικά. Υπήρχαν κοινά σημεία πόνου, σχόλια πελατών και διαδικασίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν; Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε βασικά μέλη της ομάδας σας σε αυτές τις συνομιλίες. Μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες και εναλλακτικές προοπτικές που δίνουν μια σαφέστερη εικόνα του τι συνέβη. Επιπλέον, αυτές οι αναδρομικές ασκήσεις τους δίνουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις απόψεις τους και να αισθάνονται ότι βοηθούν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της επιχείρησης.

Τέλος, αυτές οι συζητήσεις δεν αφορούν μόνο την επίλυση προβλημάτων και την απόκτηση γνώσεων σχετικά με την απόδοση της επιχείρησής σας. Η εξέταση βασικών μετρήσεων, όπως τα σύνολα προηγούμενων εισπρακτέων λογαριασμών, οι καταστάσεις παραγγελιών εργασίας και οι δυνατότητες χρονοδιαγράμματος μπορεί να παρέχει πληροφορίες για το πού υπάρχουν ευκαιρίες για επέκταση. Γιατί στο τέλος της ημέρας, είναι πολύ πιο δύσκολο να βελτιώσεις και να αναπτύξεις αυτό που δεν έχει μετρηθεί.

Ολοκληρώστε τα σχέδια μάρκετινγκ και πωλήσεων

Αφού αποκτήσετε γνώσεις από το παρελθόν, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε στο μέλλον. Η οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού σχεδίου μάρκετινγκ και πωλήσεων είναι θεμελιώδης για κάθε επιχείρηση εξωραϊσμού. Παρέχει μια ισχυρή βάση για την έναρξη της χρονιάς και ορόσημα για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ναι, τα πράγματα σπάνια πάνε σύμφωνα με το ακριβές σας σχέδιο, αλλά το να μπορείτε να περιστρέψετε στοιχεία από ένα υπάρχον σχέδιο είναι πολύ πιο εύκολο από τον αυτοσχεδιασμό από την αρχή.

Κατά την ανάπτυξη του σχεδίου σας, ξεκινήστε με έναν στόχο εσόδων. Να είστε ρεαλιστές, αλλά μην αποφεύγετε την ανάπτυξη. Υπολογίστε το κόστος ανά πώληση για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πρέπει να επενδύσετε στον προϋπολογισμό πωλήσεων και μάρκετινγκ για να επιτύχετε τον αναπτυξιακό σας στόχο. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα ημερολόγιο μάρκετινγκ. Χαρτογραφήστε ποια κομμάτια και προσπάθειες —απευθείας αλληλογραφία, ψηφιακές διαφημίσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκδηλώσεις πελατών, κ.λπ.— πρέπει να προγραμματιστούν και να δημιουργηθούν για να επωφεληθούν από την εαρινή σεζόν πωλήσεων. Τέλος, φροντίστε να συνεχίσετε να προσελκύετε τους πελάτες σας στη συζήτηση προϋπολογισμών και έργων και να δημιουργείτε λεπτομερείς παραγγελίες εργασίας για την ομάδα σας. Η καταχώριση των ωρών προσφοράς και των στόχων για κάθε εργασία τους βοηθά να γνωρίζουν ακριβώς ποιους αριθμούς πρέπει να πετύχουν για κάθε ιδιοκτησία. Γιατί τελικά, η υπευθυνότητα ξεκινά με τον καθορισμό σαφών προσδοκιών.

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας για ανάπτυξη

Τα κόκκαλα κάθε επιχείρησης εξωραϊσμού είναι ο εξοπλισμός της. Όταν σπάσουν ή δεν λειτουργούν, οι λειτουργίες σας μπορεί γρήγορα να σταματήσουν. Για να προετοιμαστείτε για την επερχόμενη σεζόν, ελέγξτε τον εξοπλισμό σας και καθορίστε ποιες επισκευές και συντήρηση πρέπει να γίνουν. Για το στόλο των χλοοκοπτικών σας, φροντίστε να αλλάξετε το λάδι και τα φίλτρα, να επιθεωρήσετε τις συνθήκες του ιμάντα και να ελέγξετε την πίεση των ελαστικών. Αν και είναι ως επί το πλείστον ρουτίνα, αυτές οι εργασίες μπορεί να ξεφύγουν καθώς η πολυάσχολη περίοδος της άνοιξης αυξάνεται.

Τοπιογράφοι

Αυτή είναι επίσης η εποχή του χρόνου για αποφάσεις και αγορές νέου εξοπλισμού. Εάν σχεδιάζετε ανάπτυξη, κοιτάξτε πέρα ​​από την απλή αντικατάσταση των υφιστάμενων μονάδων θερισμού και προσδιορίστε ποιες αναβαθμίσεις χρειάζονται για να αναλάβετε νέες και περισσότερες θέσεις εργασίας. Σκεφτείτε την αποτελεσματικότητα, την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα, την άνεση και τις αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Και να είστε πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Είτε πρόκειται για νέα προϊόντα χλοοκοπτικής είτε ακόμη και για κατασκευαστές, κάντε επίδειξη διαφορετικών μηχανημάτων και αποκτήστε μια αίσθηση του τρόπου λειτουργίας τους, ώστε να διασφαλίσετε ότι επενδύετε σε αυτά που λειτουργούν για την επιχείρησή σας.

Προσωπικό νωρίς, τρένο νωρίς

Εάν ο εξοπλισμός είναι τα οστά της επιχείρησής σας, τότε οι εργαζόμενοι είναι η ψυχή της. Δεδομένων των στενών αγορών εργασίας, αυτή δεν είναι η χρονιά για να χρονοτριβούμε τον εντοπισμό και την πρόσληψη εργαζομένων. Η στελέχωση θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο και πόρους φέτος, και οι επιχειρήσεις που δεν δίνουν προτεραιότητα σε αυτό πιθανότατα θα βρουν ελλείψεις που θα τις εμποδίζουν από το πλήρες δυναμικό και τους στόχους τους. Όταν αναζητάτε νέο εργατικό δυναμικό, δώστε προτεραιότητα στο να ζητάτε παραπομπές από τους τρέχοντες υπαλλήλους, δικτυωθείτε με άλλους ηγέτες επιχειρήσεων, συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο για ερωτήματα απασχόλησης στον ιστότοπό σας και απευθυνθείτε στα κολέγια της τοπικής κοινότητας.

Σε έναν τέλειο κόσμο, όλοι οι υπάλληλοί σας θα έχουν εμπειρία εξωραϊσμού. Ωστόσο, ρεαλιστικά θα έχετε να κάνετε με πολλά νέα πρόσωπα του κλάδου. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να ακολουθήσετε μια προσέγγιση εκμάθησης στη δουλειά, η προληπτική και σκόπιμη εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας την πρώτη μέρα και να περιορίσει πιθανές παγίδες.

Εκτός από την εκπαίδευση, μπορείτε να εξετάσετε την επένδυση στην τεχνολογία που μειώνει δραστικά την καμπύλη μάθησης και αυξάνει τη συνολική παραγωγικότητα για νέους και επιστρέφοντες υπαλλήλους. Για παράδειγμα, Μονάδες Cub Cadet® PRO ZTM 960 S και 972 S SurePath™ είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία GPS και ένα αποκλειστικό σύστημα διεύθυνσης τεσσάρων τροχών που παρέχουν μια ημιαυτόνομη εμπειρία σχεδιασμένη να μεγιστοποιεί την απόδοση και την παραγωγικότητα ελαχιστοποιώντας την προσπάθεια και την προπόνηση. Ο χειριστής απλώς ορίζει την προκαταρκτική γραμμή κοπής και οι μονάδες SurePath™ θα εκτελέσουν ευθείες διαδρομές κοπής με αυτόματη μηδενική στροφή στο τέλος κάθε σειράς με το πάτημα ενός κουμπιού. Λόγω της διαισθητικής φύσης της τεχνολογίας GPS, οι χειριστές, από νέες προσλήψεις έως κτηνιάτρους εξωραϊσμού, αναμένεται να προσφέρουν σταθερή ποιότητα περικοπών και αποτελεσματική λειτουργία όταν χρησιμοποιούν μια μονάδα SurePath™.

Οι τοπιογράφοι που αφιερώνουν χρόνο για να μάθουν από το παρελθόν, σχεδιάζουν για το μέλλον και αντιμετωπίζουν προληπτικά τις ανάγκες εξοπλισμού και προσωπικού θα είναι αυτοί που θα ευδοκιμήσουν καλύτερα φέτος. Και ενώ τα απροσδόκητα εμπόδια και οι νέες προκλήσεις είναι σχεδόν εγγυημένα, η έναρξη της διαδικασίας τώρα θα αποφέρει οφέλη στην πορεία και θα σας προετοιμάσει για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Schreibe einen Kommentar