Κυκλοφόρησε η πρώτη θερμοκοιτίδα αγροτών στον κόσμο

1
Κυκλοφόρησε η πρώτη θερμοκοιτίδα αγροτών στον κόσμο

Η Cultivator είναι η πρώτη θερμοκοιτίδα επενδύσεων σε αγροκτήματα της Αυστραλίας.

Μια πρωτοβουλία της Cultivate Farms, η Cultivator συνδυάζει την επόμενη γενιά επίδοξων αγροτών με επενδυτές αγροκτημάτων να κατέχουν και να λειτουργούν μαζί μια φάρμα.

Ο Sam Marwood, Διευθύνων Σύμβουλος της Cultivate Farms λέει ότι η Cultivator έχει έναν επενδυτή σε αγρόκτημα έτοιμο να υποστηρίξει τον καλύτερο επίδοξο αγρότη να αποκτήσει από κοινού μια φάρμα μαζί του.

«Η ομάδα του Cultivate Farms συναντήθηκε με εκατοντάδες επίδοξους αγρότες των οποίων τα όνειρα να κατέχουν και να διευθύνουν τη δική τους φάρμα έχουν καταπνιγεί, επειδή δεν έχουν πρόσβαση στα εκατομμύρια δολάρια που χρειάζονται για να αγοράσουν μια φάρμα», είπε ο Sam.

Sam Marwood, Διευθύνων Σύμβουλος Cultivate Farms. Φωτογραφία: Παρέχεται.

Η υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας Μπρίτζετ ΜακΚένζι είπε ότι η ενθάρρυνση της νέας χρηματοδότησης στον αγροτικό τομέα είναι σημαντική για την ανάπτυξη και την προώθηση νέων και διαφορετικών τρόπων σκέψης.

«Αυτό το είδος χρηματοοικονομικής καινοτομίας μπορεί να δώσει στην επόμενη γενιά αγροτών την ευκαιρία να αποκτήσουν από κοινού μια φάρμα με έναν επενδυτή. Είναι ιδέες σαν αυτή που θα βοηθήσουν την αυστραλιανή αγροτική βιομηχανία να φτάσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια το 2030».

Η Claire Coates, μαζί με τον σύζυγό της Marc, είναι οι αγρότες που ταιριάστηκαν με έναν επενδυτή σε αγρόκτημα, για την πρώτη επανάληψη του Cultivator το 2017. Λέει ότι τα εμπόδια για τους νέους που κατέχουν αγροκτήματα είναι πολύπλοκα.

Κλερ Κόουτς. Φωτογραφία: Παρέχεται.

«Ξέραμε ότι θέλαμε να έχουμε τη δική μας φάρμα», είπε η Κλερ.

«Με το να προσεγγίσουμε το όνειρό μας να κατέχουμε μια φάρμα σαν επιχειρηματίας, η Cultivator κατέστησε δυνατή την εκτίμηση της ευκαιρίας της φάρμας και την προσφορά της απευθείας σε έναν επενδυτή φάρμας. Το Cultivator είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για κάθε επίδοξο αγρότη που θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρα ιδιοκτησίας της φάρμας του.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cultivator επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.cultivatefarms.com/cultivator.

Οι αιτήσεις από τους επίδοξους αγρότες είναι ανοιχτές τώρα και κλείνουν στις 30 Οκτωβρίου 2019.

Schreibe einen Kommentar