Η STIHL Briggs Stratton ανακοινώνει τη νέα κατασκευαστική σχέση

17
Η STIHL Briggs Stratton ανακοινώνει τη νέα κατασκευαστική σχέση
image_pdf

STIHL Μπριγκς ΣτράτονΗ STIHL Inc. και η Briggs & Stratton ανακοινώνουν μια νέα κατασκευαστική σχέση που θα επεκτείνει τις προσφορές των προϊόντων STIHL στις ΗΠΑ Μέσω αυτής της σχέσης, η STIHL θα λανσάρει μια σειρά χλοοκοπτικών μηδενικής στροφής για επαγγελματίες και ιδιοκτήτες σπιτιού. Τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους εξουσιοδοτημένους τοπικούς αντιπροσώπους STIHL από τον Ιανουάριο του 2023.

Η STIHL θα προσθέσει χλοοκοπτικά μηδενικής στροφής στη σειρά λύσεων ενέργειας για εξωτερικούς χώρους για εξωραϊσμό, φροντίδα δέντρων, κατασκευές, καθαρισμό και κηπουρική. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα σειρά εξοπλισμού χειρός τροφοδοσίας εξωτερικού χώρου με βενζίνη και μπαταρία, η προσθήκη χλοοκοπτικών μηχανών μηδενικής στροφής επιτρέπει στους αντιπροσώπους STIHL και STIHL να παρέχουν μία από τις ευρύτερες σειρές εξοπλισμού ισχύος εξωτερικού χώρου στην Αμερική. Briggs & Stratton θα κατασκευάσει τη νέα σειρά χλοοκοπτικών μηχανών μηδενικής στροφής για να πληροί τις προδιαγραφές και τα πρότυπα ποιότητας της STIHL.

«Η εισαγωγή των χλοοκοπτικών μηδενικής στροφής επιτρέπει στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων τοπικών αντιπροσώπων STIHL να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο εύρος λύσεων προϊόντων για τους πελάτες μας που απευθύνονται στη STIHL για προϊόντα παγκόσμιας κλάσης και υποστήριξη για να καλύψουν τις ανάγκες του κήπου και του τοπίου τους», δήλωσε ο Terry Horan. , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIHL Inc. «Η συνεργασία με την Briggs & Stratton, έναν καθιερωμένο ηγέτη σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων, μας επιτρέπει να φέρουμε ένα ανώτερο προϊόν στην αγορά τόσο για απαιτητικούς επαγγελματίες όσο και για απαιτητικούς ιδιοκτήτες σπιτιού.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που η STIHL έχει δει στην Briggs & Stratton αυτό που γνωρίζαμε εδώ και χρόνια – σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και κατασκευάζουμε τα καλύτερα χλοοκοπτικά μηδενικής στροφής στην αγορά», δήλωσε ο Steve Andrews, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Briggs & Stratton. «Με μια κληρονομιά 114 ετών τεχνογνωσίας στην εφαρμογή ισχύος και στην κατασκευή, η Briggs & Stratton είναι ένας αξιόπιστος ηγέτης σε αυτόν τον κλάδο και ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τις ανώτερες ικανότητες προϊόντος και κατασκευής μας για την παραγωγή χλοοκοπτικών μηδενικής στροφής STIHL».

Για μια πλήρη λίστα προϊόντων που προσφέρει η Briggs & Stratton, κάντε κλικ εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την καμπάνια «Made in America» της STIHL, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar