Η Husqvarna ονομάστηκε Επίσημος Ρομποτικός Χλοοκοπτικός του NJCAA

12
Η Husqvarna ονομάστηκε Επίσημος Ρομποτικός Χλοοκοπτικός του NJCAA
image_pdf

Husqvarna NJCAA

Η National Junior College Athletic Association (NJCAA) ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη Husqvarna ως την Επίσημη Ρομποτική Χλοοκοπτική μηχανή της ένωσης.

Με τη συνεργασία, τα μέλη του NJCAA θα λάβουν ειδικό κίνητρο για αγορές Automower. «Η συνεργασία του NJCAA με τη Husqvarna προσφέρει μια μοναδική και πρωτοποριακή λύση που θα βελτιώσει τις εγκαταστάσεις και την παραγωγικότητα των μελών του κολεγίου», δήλωσε ο Dr, Christopher Parker, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του NJCAA.

Η Husqvarna είναι περήφανη που υποστηρίζει το NJCAA και την αποστολή τους να πρωταθλήσουν τον κολλεγιακό στίβο σε ολόκληρο το έθνος», δήλωσε ο Jason Connor, Διευθυντής Εμπορικής Ρομποτικής της Husqvarna. «Ως ηγέτης του κλάδου στη διαχείριση χλοοτάπητα, στοχεύουμε να ενισχύσουμε αυτήν την αποστολή από το επίπεδο του γηπέδου με τις οικονομικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις ρομποτικής κοπής». Η Husqvarna προσφέρει μια εμπορική σειρά που φιλοξενεί μικρές έως μεγάλες περιοχές με το Automower της® και ρομποτικά χλοοκοπτικά CEORA. Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά του προσφέρουν χαμηλό θόρυβο και δεν εκπέμπουν ρύπους, παρέχοντας συχνό κούρεμα υψηλής ακρίβειας σε οποιαδήποτε κατάσταση, διασφαλίζοντας ότι τα χωράφια είναι πάντα έτοιμα για παιχνίδι.

Η Husqvarna προσφέρει ένα ευρύ στόλο μηχανών Automower, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου 550 EPOS. Το 550 EPOS διαθέτει καθοδήγηση Husqvarna EPOS με διαδρομές μεταφοράς, AppDrive και ακριβή διαχείριση περιοχής. Με τα εικονικά όρια οι χρήστες μπορούν να ορίσουν πολλές περιοχές εργασίας με διαφορετικές ρυθμίσεις, καθώς και να ορίσουν ζώνες προσωρινής παραμονής εκτός. Χειρίζεται όλους τους τύπους χλοοτάπητα, περιηγείται σε στενά περάσματα και διαχειρίζεται κλίσεις έως και 45% (24°) – ακόμη και σε βροχερές συνθήκες.

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό CEORA είναι ένα αρθρωτό σύστημα όπου οι χρήστες επιλέγουν τον συνδυασμό μονάδας κίνησης που ταιριάζει καλύτερα στις λειτουργίες τους. Το split σχέδιο διαθέτει μονάδα μετάδοσης κίνησης και μπροστινή μονάδα. Η μονάδα μετάδοσης κίνησης 546 προσφέρει υψηλή απόδοση κοπής και μεγάλη συνολική χωρητικότητα, περίπου 12,3 στρέμματα σε διάστημα δύο ημερών. Η μονάδα κίνησης 544 έχει τρομερή ικανότητα κοπής περίπου 9,8 στρεμμάτων σε διάστημα δύο ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υιοθέτηση ρομποτικών χλοοκοπτικών στον συλλογικό τομέα, επισκεφθείτε αυτό το πρόσφατο Χλόη άρθρο.

Schreibe einen Kommentar