Η βρώμη του Scotts porridge δεν περιέχει γλουτένη; — PicLineGirl

0
Η βρώμη του Scotts porridge δεν περιέχει γλουτένη;  — PicLineGirl

Ναι, όλα τα κουάκερ βρώμης Scott είναι χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τα συστατικά τους στον ιστότοπο της Quaker Oats.

Η βρώμη είναι από τη φύση της χωρίς γλουτένη, ωστόσο οι σπόροι που περιέχουν γλουτένη όπως το σιτάρι, η σίκαλη και το κριθάρι μπορεί να εισαχθούν ακούσια κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας, της μεταφοράς και της αποθήκευσης.

Μόνο βρώμη που φέρει την ένδειξη χωρίς γλουτένη επιτρέπεται να καταναλώνεται από άτομα που ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη.

Ποια βρώμη κουάκερ είναι χωρίς γλουτένη;

Η βρώμη είναι χωρίς γλουτένη και ασφαλής για τα περισσότερα άτομα με ευαισθησία στη γλουτένη. Αν και η βρώμη δεν περιέχει γλουτένη, μπορεί να υποστεί επεξεργασία στις ίδιες περιοχές όπως το σιτάρι, η σίκαλη ή το κριθάρι.

Είναι τυλιγμένη βρώμη το κουάκερ του Scott;

Η βρώμη του Scott θεωρείται ως η «πιο αληθινή γεύση» από την εταιρεία, καθώς τυλίγεται πιο πηχτή από την κανονική βρώμη και ψήνεται απαλά για να παράγει αυτό που θεωρεί ότι είναι «η πιο αγνή γεύση». Ο χυλός που παρασκευάζεται με βρώμη Scott μπορεί να παρασκευαστεί σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε εστίες μαγειρέματος, με γάλα ή νερό και άλλες επικαλύψεις (συνήθως αλάτι ή ζάχαρη).

Τι είδους βρώμη είναι η βρώμη με χυλό Scotts;

  • Τα Scott’s περιέχουν παχύτερη τυλιγμένη βρώμη
  • Ταξινομούν προσεκτικά και επιλέγουν κάθε κόκκο έτσι ώστε μόνο η καλύτερη βρώμη να μπαίνει σε κάθε συσκευασία
  • Το κουάκερ δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρωστικές ή συντηρητικά
  • Για να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή γεύση, η βρώμη τυλίγεται πιο πηχτή και ψήνεται απαλά
  • Η αληθινή γεύση της Σκωτίας

Έχετε κάποιες συμβουλές για να τρώτε υγιεινά ενώ είστε στο σχολείο;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι τρώτε υγιεινά ενώ είστε στο σχολείο.

Αρχικά, προσπαθήστε να ετοιμάσετε μόνοι σας το μεσημεριανό γεύμα και τα σνακ σας από το σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει στο σώμα σας και μπορείτε να ελέγξετε τα μεγέθη των μερίδων.

Δεύτερον, φροντίστε να φάτε πρωινό πριν ξεκινήσετε για το σχολείο. Ένα θρεπτικό γεύμα θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να μάθετε καλύτερα όλη την ημέρα.

Τέλος, προσπαθήστε να κάνετε κάποια σωματική δραστηριότητα όποτε μπορείτε – είτε είναι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος είτε μετά το σχολείο.

Schreibe einen Kommentar