Η άνοιξη είναι καιρός να αξιολογήσετε το σχέδιο τοπίου σας

17
Η άνοιξη είναι καιρός να αξιολογήσετε το σχέδιο τοπίου σας

αναρτήθηκε από San Diego Landscaper την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Το τοπίο σας είναι αυτό που δίνει στο σπίτι σας την πλειονότητα της ελκυστικότητάς του, αλλά εξυπηρετεί και μια πιο σημαντική λειτουργία. Το τοπίο σας είναι αυτό που σας παρασύρει έξω από το σπίτι και στην αυλή, κάνοντας τη ζωή σας πιο πλούσια και πιο ευχάριστη. Το ήσυχο παγκάκι του κήπου όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φύση. το λάκκο της φωτιάς όπου συγκεντρώνεστε εσείς και η οικογένειά σας τα βράδια για να μιλήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. η πισίνα όπου τα παιδιά και οι φίλοι τους απολαμβάνουν καλοκαιρινή διασκέδαση – όλα αυτά είναι στιγμιότυπα μιας όμορφης αυλής προσαρμοσμένης στις μοναδικές σας ανάγκες και φτιαγμένη για να σας επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση του χώρου σας. Γιατί να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο αυτή την άνοιξη σκεφτόμενοι πώς μπορείτε να κάνετε την αυλή σας πιο όμορφη και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους εξωτερικούς σας χώρους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους;

Κάνοντας ένα σχέδιο τοπίου

Μια όμορφη αυλή ξεκινά με ένα καλό σχέδιο τοπίου. Όταν κάνετε αυτά τα σχέδια, είναι χρήσιμο να ξεκινήσετε κάνοντας μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας:

  • Τι είδους φυτά μου αρέσουν; Μία από τις πιο βασικές αποφάσεις για κάθε σχέδιο τοπίου είναι ποια φυτά θα χρησιμοποιηθούν. Ανάλογα με το γούστο σας, υπάρχουν φυτά που είναι πλούσια σε άνθη και χρώμα, φυτά που είναι ελάχιστα και χαμηλών τόνων, ακόμη και φυτά που παρέχουν τροφή – όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν στο σχέδιο τοπίου σας.
  • Πόσο χρόνο μπορώ να αφιερώσω στη συντήρηση; Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για ένα σχέδιο τοπίου είναι η συντήρηση. Πόση δουλειά είστε διατεθειμένοι να κάνετε ή να πληρώσετε για να έχετε κάνει για να διατηρήσετε την όμορφη αυλή σας; Ορισμένα φυτά και προσθήκες θα απαιτούν λιγότερη συντήρηση από άλλα. Μερικά είναι σχεδόν αυτοσυντηρούμενα, ενώ άλλα μπορεί να χρειάζονται τακτικές εφαρμογές λιπασμάτων ή άλλων στηρίξεων.
  • Ποια είναι τα συναισθήματά μου για τη διατήρηση του περιβάλλοντος; Εάν είστε παθιασμένοι με την εξοικονόμηση νερού και χρησιμοποιείτε μόνο βιολογικά προϊόντα, είναι σημαντικό να το κοινοποιήσετε στον τοπιογράφο σας κατά τα στάδια σχεδιασμού. Ορισμένα φυτά και άλλες προσθήκες εξοικονομούν νερό. κάποιοι όχι. Η επιλογή των σωστών φυτών και των σωστών τοπίου για να σας χαρίσει μια όμορφη αυλή ενώ εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ελάχιστες ποσότητες νερού είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοιχείο εξωραϊσμού.
  • Πώς θα χρησιμοποιήσει η οικογένειά μου τον χώρο; Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που μπορείτε να έχετε όσον αφορά ένα σχέδιο τοπίου. Θέλετε χαρακτηριστικά φωτιάς ή νερού; Χρειάζεται να χωρίσετε την αυλή σας για παιχνίδι, κηπουρική ή άλλες χρήσεις; Σκεφτείτε πώς η οικογένειά σας χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή την αυλή και τι θα θέλατε να μπορεί να κάνει με αυτήν.

Στην Juniper Landscape Company, εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε τις οικογένειες του Σαν Ντιέγκο να σχεδιάσουν και να χτίσουν τους τέλειους εξωτερικούς χώρους. Η ομάδα των επαγγελματιών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει το όμορφο υπαίθριο καταφύγιό σας, σχεδιασμένο τέλεια για εσάς και την οικογένειά σας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε, να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε την αυλή σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας και να συμπεριλάβουμε τα χαρακτηριστικά που θέλετε να κάνετε τον χώρο σας δικό σας. Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την αυλή των ονείρων σας!

Schreibe einen Kommentar