Ετοιμάστε το γκαζόν σας για το καλοκαίρι

5
Ετοιμάστε το γκαζόν σας για το καλοκαίρι

Ετοιμάστε το γκαζόν σας για το καλοκαίρι

26 Μαΐου 2022

Θεραπείες περιποίησης γκαζόν από την Lawn Master

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αν θέλετε να κάνετε το γκαζόν σας να φαίνεται καλό για τον ζεστό καιρό που ακολουθεί, εδώ είναι μια περίληψη των περιποιήσεων γκαζόν που πρέπει να εξετάσετε τον προγραμματισμό με τον τοπικό σας ειδικό Lawn Master, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Εφαρμογή Λιπασμάτων

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που όλοι οι πελάτες μας θέλουν το γκαζόν τους να είναι καλύτερο. Το λίπασμα που εφαρμόστηκε στο γρασίδι σας την άνοιξη θα συμβάλει σε αυτό, αλλά η τροφή που εφαρμόζουμε κατά τη διάρκεια αυτής της επεξεργασίας θα διασφαλίσει ότι το γρασίδι σας παραμένει παχύ και πράσινο όλο το καλοκαίρι.

Μάθετε περισσότερα >>

Αμυχή

Αυτή είναι η διαδικασία αφαίρεσης αχύρου και οργανικής ύλης από τους χλοοτάπητες. Η αφαίρεση της νεκρής ύλης επιτρέπει σε νέο και ισχυρότερο γρασίδι να αναπτυχθεί. Η απολέπιση πρέπει συνήθως να ολοκληρώνεται ετησίως για να διασφαλιστεί ένα κατάλληλο και υγιές γκαζόν. Η διαδικασία μειώνει τόσο τα στρώματα αχύρου όσο και τα επίπεδα βρύου, επιτρέποντας επίσης σε όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά που εμφανίζονται φυσικά να έχουν καλύτερη πρόσβαση στο έδαφος.

Μάθετε περισσότερα >>

Υπερσπορά

Η υπερσπορά είναι η διαδικασία εφαρμογής ενός αντίστοιχου σπόρου χόρτου σε ένα γρασίδι, για να βελτιωθεί η πυκνότητα του σμήνου και να αντισταθμιστεί η πτώση του χόρτου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χλοοτάπητες απαιτούν υπερβολική σπορά λόγω των αραιών περιοχών ή των γυμνών μπαλωμάτων, που συνήθως προκαλούνται από την κίνηση με τα πόδια για μια χρονική περίοδο. Η εισαγωγή νέων χόρτων θα εξασφαλίσει ένα παχύτερο και πυκνό σμήνος που τελικά κάνει το γρασίδι σας πιο ανθεκτικό.

Μάθετε περισσότερα >>

Λίπασμα επιφάνειας

Το top dressing είναι η εφαρμογή ενός εδάφους ή ενός οργανικού υλικού στην επιφάνεια ενός χλοοτάπητα για τη βελτίωση της ποιότητας του εδάφους σε μια χρονική περίοδο. Το top dressing μπορεί να αποτελείται από ένα μείγμα ορυκτών όπως άμμος, λάσπη και άργιλος ή ένα συνδυασμένο μείγμα όλων αυτών. Οι κορυφαίοι επίδεσμοι μπορούν να βελτιώσουν το συνολικό επίπεδο του γκαζόν σας, επιτρέποντάς του να είναι πιο εύχρηστο και ευκολότερο στη συντήρηση. Το πιο σημαντικό, οι κορυφαίοι επίδεσμοι θα βελτιώσουν τη δομή του εδάφους, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει τις ικανότητες συγκράτησης θρεπτικών στοιχείων του εδάφους.

Μάθετε περισσότερα >>

Διαβρεκτικοί παράγοντες

Wetting Agents Lawn Master Professional Lawn Care

10 ημέρες μετά την εφαρμογή διαβρεκτικού και νερού

Οι διαβρεκτικοί παράγοντες δρουν ως διεισδυτικό στο έδαφος μειώνοντας την επιφανειακή τάση του νερού για την προώθηση της γρήγορης διείσδυσης και διείσδυσης του νερού βαθιά στο προφίλ του εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι όταν ποτίζετε το γκαζόν σας, θα απορροφάται καλύτερα, επιτρέποντας έτσι στο φυτό γρασίδι να το χρησιμοποιήσει σωστά. Αυτό στην ουσία θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να στεγνώνει το γρασίδι σας τόσο εύκολα. Τα διαβρεκτικά είναι ιδανικά για εφαρμογή σε ετοιμότητα για επερχόμενο ξηρό ή ζεστό καιρό, καθώς κάθε νερό που εφαρμόζεται είτε με βροχή είτε με λάστιχο θα χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, βοηθώντας να αποφευχθεί η καταπόνηση και το καφέ χρώμα του χλοοτάπητα.

Μάθετε περισσότερα >>

Προτείνετε τις υπηρεσίες μας σε κάποιον

Για να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας, η Lawn Master εκτελεί ένα πρόγραμμα παραπομπής πελατών όπου σας προσφέρουμε ένα κουπόνι δώρου αξίας £ 10 από τον John Lewis ή την Amazon, όταν προτείνετε τις υπηρεσίες μας σε κάποιον.

πελάτης-παραπομπή-amazon-john-lewis-and-partners-lawn-master

26 Μαΐου 2022

(Επισκέφθηκε 52 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Schreibe einen Kommentar