Είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας σας για την από κοντά του; Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Milorganite®

14
Είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας σας για την από κοντά του;  Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Milorganite®

Μοιραστείτε το καλύτερο γκαζόν σας για να έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο Milorganite® σακούλα λιπασμάτων.Μιλοργανίτης

Χρησιμοποιείτε λίπασμα Milorganite; Έχετε γκαζόν βιτρίνας; Ο Μιλοργανίτης® Ο διαγωνισμός ανοιξιάτικου σάκου Fertilizer 2022 δέχεται πλέον συμμετοχές. Υποβάλετε μια εικόνα ή ένα βίντεο του γκαζόν σας Milorganite για να έχετε την ευκαιρία να εμφανιστείτε στο Milorganite 32lb. τσάντα! Επίσης, κερδίστε την προσφορά Milorganite ενός έτους και μια επίσκεψη από το Lawn Care Nut, Allyn Hane.

Αιρετότητα: Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει όποιος έχει κάνει αίτηση Milorganite® λίπασμα στο γκαζόν του ατόμου μέσα στο τελευταίο έτος. Μόνο μία είσοδος ανά νοικοκυριό. Δεν απαιτείται νέα αγορά.

Τρόπος εισαγωγής: Υποβάλετε το έντυπο μαρτυρίας στο Milorganite® Ιστότοπος λιπασμάτων με εικόνα ή βίντεο (έως τέσσερις εικόνες ή βίντεο) του γκαζόν, του τοπίου και του σπιτιού σας Milorganite.

Βραβεία: Κάθε έγκυρη μαρτυρία θα λάβει Milorganite® ρετρό αυτοκόλλητο (ιδανικό για το διανομέα σας) και μια επιλογή από ένα Milorganite® είδος; ένα t-shirt, καπέλο ή βροχόμετρο.

Ένας ΓΝικητής του Βραβείου Ραντ:

Schreibe einen Kommentar