Γιατί οι αγοραστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αγοράσουν προβολές Instagram

20
Γιατί οι αγοραστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αγοράσουν προβολές Instagram

Πώς λειτουργούν οι προβολές του Instagram; Εάν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος της διαδικτυακής καμπάνιας μάρκετινγκ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πιθανότατα γνωρίζετε ότι είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα. Για τους εμπόρους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αυτή είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να διαφημίσετε ή να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ανεβάζοντας φωτογραφίες, βίντεο ή γραπτό περιεχόμενο, όχι μόνο επιτρέπετε πιο άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό-στόχο σας, αλλά επιτρέπετε επίσης την ορατότητα. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα δουν τι έχετε να προσφέρετε στο διαδίκτυο και θα ενδιαφερθούν περισσότερο να αγοράσουν ή να ασχοληθούν με τις προσφορές σας.

οι προβολές του instagram λειτουργούν

Όταν αγοράζετε Προβολές Instagram για το Instagram, δίνετε σε όλες τις αναρτήσεις σας και στον λογαριασμό σας κάθε ευκαιρία να διαβαστούν και να ερμηνευτούν από άλλους ως αξιόπιστες. Ανεξάρτητα από τους στόχους σας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να τους πετύχετε πολύ πιο εύκολα εάν επενδύσετε στην αγορά προβολών Instagram καλής ποιότητας. Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών υπηρεσιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διαφημιστικές σας προσπάθειες με το Instagram. Για παράδειγμα, ορισμένα προσφέρουν αυτόματη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσθέτετε με μη αυτόματο τρόπο συνδέσμους σε όλη τη σελίδα σας. Αντίθετα, όταν κάποιος αναζητά κάτι σχετικό με αυτό που έχετε να προσφέρετε, οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται αυτόματα στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν μαζί τους σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Άλλοι τύποι αυτόματων προβολών περιλαμβάνουν τη δυνατότητα χρήσης στοχευμένων σημάτων κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα και προσοχή στον ιστότοπο ή το περιεχόμενό σας. Τα κοινωνικά σήματα είναι ουσιαστικά λέξεις-κλειδιά που εισάγουν οι άνθρωποι στις αναζητήσεις τους για να ενημερώσουν τις μηχανές αναζήτησης τι ψάχνουν. Με τη δυνατότητα αγοράς πολλαπλών προβολών για μια τιμή που ορίζεται πριν από την εμφάνιση της διαφήμισης, ένας έμπορος μπορεί να στοχεύσει συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία ή ομάδες ατόμων που επιθυμεί να στοχεύσει για συγκεκριμένους σκοπούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση των δυνητικών πελατών ή πελατών για εκδηλώσεις, προϊόντα ή υπηρεσίες που βρίσκονται εκτός της δικής τους σφαίρας εξειδίκευσης. Αγοράζοντας προβολές στο Instagram, ένας έμπορος μπορεί να διασφαλίσει ότι οι διαφημίσεις του προβάλλονται στα ενδιαφερόμενα μέρη, ακόμα κι αν δεν θέλουν απαραίτητα να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία.

Το ερώτημα παραμένει, πώς λειτουργεί η αγορά προβολών Instagram; Η διαδικασία είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το κόστος διαφήμισης είναι να βρείτε μια υπηρεσία που προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς μεμονωμένων προβολών στο Instagram. Αυτές οι υπηρεσίες σάς επιτρέπουν να στοχεύσετε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία για μια τιμή που είναι χαμηλότερη από αυτή που θα κόστιζε η αγορά μαζικών ποσοτήτων διαφημιστικού χώρου στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια υπηρεσία όπως αυτή θα μπορούσε να προσφέρει έως και πεντακόσιους λογαριασμούς Instagram για μια τιμή περίπου σαράντα δολαρίων την εβδομάδα. Φυσικά, όταν έχετε να κάνετε με μια επιχείρηση που προσπαθεί να σας πουλήσει διαφημιστικό χώρο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που θα επηρεάσουν τον αριθμό των σημάτων κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να αγοράσετε.

Ο λόγος για τον οποίο οι εταιρείες είναι πρόθυμες να πουλήσουν διαφημιστικό χώρο για προβολές στο Instagram είναι επειδή η πλατφόρμα θεωρείται ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στα ενδιαφερόμενα μέρη. Σε αντίθεση με άλλους τύπους διαδικτυακού μάρκετινγκ, η πώληση διαφημίσεων σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram προσφέρει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ την ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα ιδανικό κοινό χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Επιπλέον, οι περισσότεροι χρήστες σε αυτόν τον ιστότοπο κοινωνικών μέσων είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για διαφημίσεις που φαίνονται ελκυστικές οπτικά σε αντίθεση με αυτές που βασίζονται σε κείμενο. Αυτό κάνει τις προβολές του Instagram μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τη βάση πελατών τους, ενώ ξοδεύουν λιγότερα στη διαδικασία.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας στην αγορά προβολών Instagram, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπουν να κάνετε το ίδιο πράγμα. Για παράδειγμα, οι προβολές βίντεο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές επισκεψιμότητας που αγοράζονται από επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Αγοράζοντας προβολές βίντεο, ένας έμπορος μπορεί να διασφαλίσει ότι στοχεύει στο σωστό κοινό και ότι δεν σπαταλούν τα χρήματά τους σε άτομα που δεν θα δουν ποτέ τη διαφήμισή τους. Η μόνη διαφορά μεταξύ των προβολών βίντεο και των προβολών Instagram είναι ότι ένας έμπορος δεν χρειάζεται να συμμετέχει ενεργά στον ιστότοπο για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτούς τους πελάτες.

Για να στοχεύσετε πιθανούς αγοραστές για προϊόντα ή υπηρεσίες στο Instagram, είναι σημαντικό για μια επιχείρηση να ανοίξει έναν λογαριασμό Instagram. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μια επιχείρηση δεν θα μπορεί να δημιουργήσει αμέσως μια σελίδα στον ιστότοπο. Για να δημιουργήσετε μια σελίδα, μια επιχείρηση θα πρέπει να εγγραφεί στην υπηρεσία επί πληρωμή του Instagram ή να αποκτήσει έναν επαγγελματικό λογαριασμό Instagram. Μόλις ένα άτομο ή μια επιχείρηση αποκτήσει λογαριασμό στο Instagram, μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα για να αυξηθούν οι πωλήσεις. Για παράδειγμα, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό αγοραστών, μπορεί να είναι χρήσιμο να ανεβάσετε βίντεο που δείχνουν τη λειτουργικότητα ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Μόλις ένα άτομο ή μια επιχείρηση δει πόσο χρήσιμο είναι το αντικείμενο ή η υπηρεσία, πιθανότατα θα είναι ευκολότερο για αυτούς να κάνουν την αγορά.

Συμπερασματικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αγορά προβολών στο Instagram δεν πρέπει να θεωρείται το ίδιο πράγμα με την αγορά επισκεψιμότητας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter ή το Facebook. Αυτές οι δύο πλατφόρμες χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς. Επιπλέον, είναι απίθανο οι αγοραστές σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αγοράσουν προϊόντα εάν δεν δουν κανένα απτό όφελος ή αισθητή αύξηση στις πωλήσεις μετά την παρακολούθηση μιας διαφήμισης.

Schreibe einen Kommentar