Απαντήσεις στην πιο συχνή ερώτηση για τη φροντίδα του γκαζόν στο Google. 2/3

5
Απαντήσεις στην πιο συχνή ερώτηση για τη φροντίδα του γκαζόν στο Google.  2/3

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη φροντίδα του γκαζόν στο Google. Μέρος 2/3

27 Ιουνίου 2022

Όλες οι παρακάτω πληροφορίες έχουν γραφτεί από τους Lawn Master, οι οποίοι έχουν περάσει την καριέρα τους διατηρώντας χλοοτάπητα.

Πότε πρέπει να σκαρίζω το γκαζόν μου;

Ανοιξη είναι η καλύτερη στιγμή για να σκουπίσετε το γκαζόν σας καθώς το γρασίδι θα ανακάμψει πολύ πιο γρήγορα όταν αρχίσει να μεγαλώνει. Το φθινόπωρο είναι επίσης αποδεκτό καθώς ο χλοοτάπητας θα εξακολουθεί να μεγαλώνει με αρκετά γρήγορο ρυθμό ώστε να ανακάμψει πλήρως.

Τι λίπασμα να βάλω τώρα στο γκαζόν μου;

Το σωστό λίπασμα εξαρτάται από την εποχή του χρόνου, το είδος του γρασιδιού και την τρέχουσα κατάσταση του γκαζόν σας. Η γνώση και η εμπειρία του Lawn Master διασφαλίζει ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε τη σωστή επιλογή λιπάσματος για χρήση στο γκαζόν σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της τσουγκράνας και του σκαρίσματος ενός γκαζόν;

Το scarification δεν πρέπει να συγχέεται με μια τσουγκράνα γκαζόν. Η χρήση μιας μικρής ηλεκτρικής μηχανής DIY μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό όταν χρησιμοποιείται εσφαλμένα.

Το σύστημα λεπίδων που χρησιμοποιείται σε ένα τσουγκράνα γκαζόν αποτελείται από συρμάτινα ελατήρια που περιστρέφονται σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν το αχυρόχωμα από το γκαζόν. Ωστόσο, επειδή το σύστημα λεπίδων δεν είναι αρκετά ισχυρό για να μπει πολύ βαθιά στον χλοοτάπητα, συνήθως ολοκληρώνεται μια πολύ κακή εργασία και συχνά καταλήγει στην καταστροφή του επιβήτορα χόρτου με μια ενέργεια σχισίματος. Αυτό επιτρέπει την είσοδο της ασθένειας και αρχίζουν να εμφανίζονται νεκρές περιοχές.

Θεραπεία σκαρίφωσης Lawn Master

Μπορεί το καφέ γρασίδι να γίνει ξανά πράσινο;

Όταν το γρασίδι σας γίνεται καφέ ή αχυρένιο, συνήθως είναι νεκρό. Μεμονωμένες λεπίδες γρασιδιού θα πεθάνουν και υπό ορισμένες συνθήκες, ολόκληρος ο χλοοτάπητας μπορεί να πεθάνει σε κομμάτια. Μια χημική διαρροή, σοβαρή βλάβη στα ούρα του σκύλου ή ξηρασία μπορεί επίσης να προκαλέσει το θάνατο του χόρτου. Επομένως, είναι πάντα σημαντικό να διατηρείτε το γρασίδι ποτισμένο σε ζεστές καιρικές συνθήκες.

Τι ώρα μπορώ να κόψω νόμιμα το γκαζόν μου στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Να είστε προσεκτικοί με τους γείτονές σας όταν κόβετε το γκαζόν σας. Ο δήμος σας μπορεί να εκδώσει προειδοποιητικές ειδοποιήσεις ως απάντηση σε παράπονα σχετικά με θόρυβο πάνω από τα επιτρεπόμενα επίπεδα από τις 11 μ.μ. έως τις 7 π.μ.

Πρέπει να αερίζετε το γκαζόν σας κάθε χρόνο;

Προκειμένου να διατηρείται σταθερά ένα υγιές γκαζόν, ο αερισμός πρέπει να πραγματοποιείται ετησίως. Ο αερισμός περιλαμβάνεται μία φορά το χρόνο στο τυπικό πρόγραμμα θεραπείας μας.

Πρέπει να επιβλέπω το γκαζόν μου;

Οφέλη από την υπερβολική σπορά ενός γκαζόν:

  • Βελτιώνει την πυκνότητα του σμήνου
  • Επιτρέπει τη βελτίωση της συνοχής του τύπου γρασιδιού
  • Βοηθά στην πρόληψη της εγκατάστασης βρύων και ζιζανίων με την ίδια ευκολία
  • Πολύ πιο οικονομικά αποδοτικό από την εκ νέου χλοοτάπητα χλοοτάπητα

Μπορείτε να ταΐσετε υπερβολικά ένα γκαζόν;

Το πολύ λίπασμα μπορεί να αφήσει το γρασίδι σας καμένο ή καμένο. Συνιστάται να προσλάβετε έναν έμπειρο χειριστή για να εφαρμόσει τη σωστή ποσότητα λιπάσματος για το γκαζόν σας.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω συμβουλές για τη φροντίδα του γκαζόν, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας ειδικό Lawn Master και θα χαρεί να σας συμβουλεύσει.

27 Ιουνίου 2022

(Επισκέφθηκε 2 φορές, 1 επισκέψεις σήμερα)

Schreibe einen Kommentar